Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V: The Official Trailer

Gamekings Redactie 29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het feit dat je deze post aan het lezen bent, betekent waarschijnlijk dat je net zoals velen niet kunt wachten op Grand Theft Auto V. Nu de dagen op drie handen te tellen zijn voordat de game uitkomt, is het tijd voor de Grand Theft Auto V: The Official Trailer. Heb je ‘m nou nog niet gekeken? Ga dat ‘s heel snel doen!

Fans van de franchise hebben al sinds 25 oktober 2011 hun geduld moeten bewaren, want dat was de dag dat de allereerste trailer werd aangekondigd. Op de tweede van november datzelfde jaar zagen we dan eindelijk de eerste beelden van Grand Theft Auto V. Gelijk werd duidelijk dat we zouden terugkeren naar Los Santos, de fictieve stad gebaseerd op Los Angeles die ook in Grand Theft Auto: San Andreas te vinden was. Voor veel liefhebbers van de serie was dit goed nieuws, omdat deze game onder velen beter in de smaak viel dan Grand Theft Auto IV. Toch waren er ook genoeg fans wél ontzettend blij met de nieuwe stijl die ‘IV’ deel met zich meebracht, waardoor Grand Theft Auto V dé perfecte combinatie lijkt te worden die alle fans op de wenken bedient.

Alsof de hype nog niet groot genoeg is, wil Rockstar met deze officiële (en hoogstwaarschijnlijk de laatste!) trailer nog een finaleklap uitdelen. Of het nodig is, is vraag twee. De kans is groot dat er verkooprecord verbroken gaan worden en iedereen massaal Grand Theft Auto V spelen gaat. Wat nou treuren om het uitstel van de Xbox One? Het zorgt er alleen maar voor dat je meer tijd krijgt om rond te wandelen in Los Santos, voordat al het next-gen geweld je om de oren vliegt.

Grand Theft Auto V ligt op 17 september in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Mocht je nog twijfelen of je deze game wilt spelen, is de Grand Theft Auto V: The Official Trailer checken het beste wat je nu kunt doen!

Grand Theft Auto V: The Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch