Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V PlayStation 4, Xbox One & PC Trailer

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zagen het allemaal al wel een beetje aankomen, maar nu is het dan echt officieel. Er komt een heruitgave van GTAV voor de nieuwe consoles! Wat dat voor de visuals betekent, kan je al zien in de Grand Theft Auto V PlayStation 4 Trailer. Die doet overigens een goed poging om me wederom naar Los Santos te lokken en om eerlijk te zijn begint het opnieuw helemaal te kriebelen om de game te gaan spelen.

Aangezien Grand Theft Auto V tot een van de bestverkochte games aller tijden behoord, is het niet gek dat Rockstar ook een graantje mee wil pikken van de nieuwe generatie consoles. Hoewel de open-wereld game op de vorige generatie systemen al een technisch en grafisch hoogstandje was, komt de visie wellicht nóg beter tot zijn recht op krachtigere platformen.

De beelden in de Grand Theft Auto V PlayStation 4 Trailer zien er in elk geval prachtig uit. De extra kracht gaat waarschijnlijk ook de steden levendiger doen aanvoelen door middel van meer verkeer en bevolking. Ook de textures, belichting en de weerseffecten lijken een beurt te hebben gekregen. Een hogere framerate is ook altijd welkom! Overigens, de trailer mag dan wel PlayStation 4 in de titel hebben, GTAV gaat ook de Xbox One en de PC sieren. Iedereen blij!nieuws_20140610gta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch