Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto Online Official Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 15/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de releasedatum om de hoek staat, wordt het jubelende tenen-gevoel bij fans almaar groter. Hoeveel mensen zouden er zijn die de dagen afstrepen op hun kalender? Genoeg waarschijnlijk, want de hype is enorm. Grand Theft Auto V krijgt niet zomaar multiplayer-functionaliteiten. Volgens ontwikkelaar Rockstar Games is het meer dan dat. Wát het is, kunnen we gelukkig eindelijk zien in de Grand Theft Auto Online Official Gameplay Trailer. Waarom ben je nog aan het lezen? Ga kijken, snel!

We leven in een wereld waarin online gamen gemeengoed is geworden en natuurlijk kan Rockstar niet achterblijven. De Grand Theft Auto-serie, welke al loopt sinds 1997, had van oorsprong een focus op de singleplayer, totdat in 2008 Grand Theft Auto IV uitkwam. Deze kwam met heuze online functionaliteiten, waarin je verschillende modi kon spelen. De alom bekende (team-)deathmatch-modus was natuurlijk razend populair, maar daarnaast kon je ook kiezen voor Mafiya Work, Car Jack City, GTA Race, Cops ‘n’ Crooks en een aantal andere opties. Niet te vergeten het vrij rondrijden met je vrienden, waarin je samen Liberty City onveilig kon maken. Het zou zomaar kunnen zijn dat dit nog het meest populair was om te doen. De kans is dan ook groot dat we zoiets ook gaan zien in Grand Theft Auto Online.

Met Grand Theft Auto Online wil Rockstar het anders én uitgebreider doen. We kregen al een klein voorproefje in de gameplaytrailer die eerder uitkwam, maar hoe ze het écht gaan aanpakken, zien we in de bovenstaande video. Je leest nog steeds, hè? Hup hup, tijd voor de Grand Theft Auto Online Gameplay Trailer!
Grand Theft Auto Online Official Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch