Menu Premium

Gotham Knights helaas toch niet naar last-gen consoles

Dansky 10/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gotham Knights is de nieuwe aankomende Batman game. Deze game wordt op dit moment gemaakt door Warner Bros Games; welbekend van de aankomende Hogwarts Legacy, Shadow of War en Batman: Arkham City. De game werd vorig jaar maart nog uitgesteld naar dit jaar. Dit jaar krijgen we dus niet een uitstel maar wel een permanent afstel: geen Xbox One en PlayStation 4 versies voor deze game.

Gotham Knights alleen op current-gen te krijgen

Vorig jaar werd er dus al uitgesteld. Dat werd volgens Warner Bros Games niet omwille van de pandemie gedaan maar om ervoor te zorgen dat de spelers, wij dus, de best possible experience zouden hebben. Nu er een gloednieuwe 13 minuut durende gameplay trailer uit is gekomen kwam daarbij meteen ook de bittere pil. Want, to provide the best possible experience, zal de game niet uitkomen op de Xbox One en de PlayStation 4. Wat voor de fans jammer is want gezien de PlayStation 5 nog steeds lastig te koop is, en dit ook voor de Series X geldt, zullen zij lang moeten wachten.

Court of Owls zijn dit keer de bad birds

Dit keer is het niet The Joker, Bane of Poison Ivy. Nee, dit keer zijn het een stel semi wijze uilen genaamd the Court of Owls. The Court of Owls zijn een groep van de rijkste families van Gotham City. En nu horen we je denken: “Zaten Thomas en Martha Wayne daar ook bij?” Het korte antwoord is nee. Sterker nog; Bruce Wayne heeft de Court altijd verdacht van het vermoorden van zijn ouders. In de gameplay video is overigens te zien hoe Red Hood het opneemt tegen een Talon. Een elite assassin van de Court of Owls en zullen dienen als een soort mini bosses als we de beelden mogen geloven. Genoeg om naar uit te kijken en genoeg om in elkaar te trappen dus! Gotham Knights komt op 25 oktober dit jaar uit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch