Menu Premium

Good Morning LA: Vrijdag Live vanuit Los Angeles

Shelly van Seventer 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuuj, een nieuwe Good Morning LA! De mannen in Los Angeles komen net hun bed uitgerold, want het is de hoogste tijd voor een verse boterham, hamburger en livestream. Na een lange week E3 2014, feesten en weinig slaap zitten Pascal, Boris en Dennis nog één keer voor je klaar om je even bij te praten over het laatste E3-nieuws . Vandaag blikken de mannen terug op de drukke week die ze achter de rug hebben en bespreken ze wat nu echt is bijgebleven. Ga er dus nog even lekker voor zitten en check deze laatste ‘Good Morning LA: Vrijdag Live vanuit Los Angeles’.

Terwijl het hier alweer bijna tijd is om aan het avondeten te beginnen, schuiven Pascal, Dennis en Boris aan voor het ontbijt. Zoals je misschien al hebt terug hebt gezien op Gamekings.tv hadden de heren gisteren nog heel wat afspraken op de planning staan. Zo zijn ze onder meer naar het indiepark geweest waar ze de vetste indiegames hebben gespeeld en gingen de heren met Destiny aan de slag. Dit was overigens de laatste dag van de E3 2014, dus vandaag is het perfecte moment om eens even rustig terug te kijken op alles wat de heren de afgelopen week hebben gezien. Van de games die ze hebben gespeeld tot het laatste nieuws; de mannen hebben ook vandaag heel wat te vertellen.

Tune dus in voor deze livestream die te checken is op ons officiële Gamekings Twitch-Kanaal, waar je de heren alles over de E3 kunt vragen. Praat lekker met ons mee via Twitter, door middel van #GKE3. Je kunt de mannen namelijk alles vragen over de E3 2014. Zet je Twitch en Twitter dus alvast maar aan, zodat je de mannen nog één keer kunt bombarderen met wat je wilt weten over de E3 2014 in deze Good Morning LA: Vrijdag Live vanuit Los Angeles.


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Good Morning LA: Vrijdag Live vanuit Los Angeles

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch