Menu Premium
Loading...

De laatste E3 2014 Beursdag met Destiny

13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zit er bijna op voor onze mannen in Los Angeles, maar niet vóór de laatste E3 2014 Beursdag met Destiny. Er moeten nog heel wat games gecheckt worden en dat doen Pascal, Dennis, Boris, David en Jelle dan ook met heel veel liefde. Is de liefde voor de games in kwestie net zo groot als voor de E3 2014 an sich?

Je kunt natuurlijk niet naar de E3 2014 zonder een van de paradepaardjes van Activision flink onder de loep te nemen. Ontwikkelaar Bungie heeft hun kindje Halo doorgeschoven naar 343 Industries, waardoor zij na jaren alleen maar aan die serie gewerkt te hebben eindelijk iets anders kunnen doen. Dat doen ze niet in de kleinste vorm, want Destiny belooft groots te worden. Dennis heeft al vaker met de game kunnen spelen en nu is natuurlijk de vraag of hij nog net zo enthousiast is. Beter nog, is de rest net zo enthousiast als hij?

Destiny is niet de enige game die vandaag gecheckt wordt, want het is voor de boys de allerlaatste kans om met de nieuwste titels aan de slag te kunnen, voordat de deuren sluiten en we een jaar moeten wachten tot deze opengaan voor een nieuwe editie van de Electronic Entertainment Expo. Je hebt eerder onder meer al kunnen zien dat Pascal zo blij als een kind is tijdens zijn eerste E3-trip en dat enthousiasme wordt tot de laatste snik vastgehouden. Uiteraard ga je nog veel meer zien van de beurs en wat daar allemaal valt te beleven. Neem een kijkje in het Gamekings E3 2014 programma als je benieuwd bent waar we je nog mee verwennen de aankomende dagen. We houden nog niet op, jeeeeuj!

De laatste E3 2014 Beursdag met Destiny

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch