Menu Premium

‘God of War 2 komt eraan nu Sony personeel aan het aannemen is’

Hylke Haagsma 19/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hoeft niet briljant te zijn om te weten dat Sony Santa Monica hard werkt aan een vervolg op de God of War en dat het waarschijnlijk naar PS5 komt … maar we hebben meer bewijs gevonden om te suggereren dat dit inderdaad het geval is. God of War 2 lijkt eraan te komen.

Vacatures lijken te wijzen op God of War 2

De afgelopen dagen zijn een aantal vacatures op de Sony Santa Monica-carrièreswebsite verschenen. Waaruit blijkt dat de studio aan het werven is voor allerlei soorten rollen. Variërend van verhalende implementatie tot gevechtsontwerp.

Om te beginnen vragen verschillende vacatures, waaronder een voor een Senior Combat Designer, dat kandidaten “kennis moeten hebben van God of War (2018) en in staat zijn om diepgaand te praten over gevechtssystemen, mechanismen en vijanden.” Terwijl anderen – zoals deze rol voor een Face-mix-vormkarakterkunstenaar – stelt dat “next-gen videogameplayervergaring wenselijk is.”

Die twee, naast de functie van Systems Designer, vragen iemand met “expertise in actiegames of actie-RPG’s”, maar bevestigen nog niet dat Sony Santa Monica zich opmaakt voor volledige productie van God of War 2, of Part 2 of hoe het dan ook zal gaan heten.

Eerst maar eens aan de slag met The Last of Us 2

Het zou dankzij de flinke successen geen verrassing zijn als er nu een vervolg in ontwikkeling is.

Verwacht in elk geval geen trailer of iets dergelijks op de korte termijn… Want PlayStation-fans hebben nog steeds Death Stranding, Ghost of Tsushima en The Last of Us Part 2 om naar uit te kijken, totdat we kunnen beginnen met nadenken over de line-up van de volgende generatie. Eén ding is zeker: Kratos komt terug. Zien jullie deel 2 wel zitten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch