Menu Premium

Gloednieuwe informatie over Warzone 2.0 bekend!

Dansky 10/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Dan mogen we allemaal vloeken en schelden over het feit dat de server van Infinity Ward dramatisch zijn. Dat de disconnects uit het niets komen. Dat er rijen langer zijn dan bij Schiphol. Want over een paar nachtjes komt Warzone 2.0 uit. Nog niet alle details zijn bekend, en dat zal pas gebeuren vlak voor launch, maar deze nieuwe informatie bracht Infinity Ward alvast naar buiten.

Warzone 2.0 met Loadouts 2.0

Het begint al met goed nieuws. Loadouts komen terug in Warzone 2.0. Maar of die precies zo terugkomen als in de originele Warzone blijft nog een mysterie. In de blogpost wordt gesproken over je Primary Weapon; dat, dat het meeste voordeel geeft. Er wordt niets gezegd over je Perks, lethals of andere voordelen die een Loadout heeft. Dus misschien kan je alleen een Primary Weapon kopen. Maar enfin, Loadouts blijven dus wel in Warzone 2.0. Je kan ze op drie manieren krijgen:

  1. 1. Via de shops zoals je ook je aardappelen haalt bij de Albert Heijn.
  2. 2. Loadout Drop Public Event, dit kennen we van de originele Warzone maar dit keert zijn de drops voor iedereen.
  3. 3. Strongholds and Black Sites, je kan je Loadout ook in de early game krijgen door Strongholds of Black Sites te clearen.

Nog meer nieuwe features!

Naast dat onze geliefde Loadouts blijven zijn er nog veel meer veranderingen. Zo is de Gulag dit keer 2v2 en niet meer 1v1. Nu dus maar hopen dat onze medespeler net zo goed is als we denken dat we zijn. Maar als dat niet het geval is kan je er ook voor kiezen om de NPC, die uiteindelijk ook in de Gulag spawned, met z’n vieren neer te maaien. Maar dan is wel de vraag: vertrouw jij je tegenstander? Als laatste gloednieuwe feature is daar brandstof. Brandstof horen wij je vragen? Jazeker. Brandstof. Want de voertuigen in Warzone 2.0 hebben dit keer brandstof. Dus geen eindeloos gevlieg, gescheur of gerace meer. Je kan dit gelukkig wel bijvullen bij een benzinepomp en dat ook nog eens gratis. Naast deze zijn er nog veel meer features dus check vooral de volledige blogpost van Infinity Ward. Warzone 2.0 komt over zes dagen uit maar gelukkig kan je, je tot die tijd nog vermaken met de single- én multiplayer van Call of Duty zelf.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch