Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Modern Warfare 2 Review Kopen, budgetbak of slopen?

02/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Modern Warfare II is het vervolg op het eerste deel, dat in 2019 een prima herstart beleefde. Je kan in dit tweede deel opnieuw aan de slag met de illustere kapitein John Price, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick en Simon “Ghost” Riley. Je gaat als speler in de campaign uitmaken hoe robuust Task Force 141 is als ze geconfronteerd worden met een gevaarlijke samenwerking tussen Mexicaanse narco’s en het Iraanse bewind. Koos en Skate hebben de game inmiddels een aantal dagen gespeeld en komen in deze video met hun relaas. Hoe was de campaign en hoe beviel hen de multiplayer? Je ziet en hoort het antwoord in de Call of Duty: Modern Warfare 2 review.

Call of Duty: Modern Warfare 2 review: ‘Doet deze game echt iets nieuws?’

Vooraf blies Infinity Ward nogal hoog van de toren. Dit zou een baanbrekende Call of Duty worden. Nog nooit waren ze zo all out gegaan tijdens de productie. Gamers werd bijkans state-of-the-art next-gen gameplay beloofd, realistisch geluid en superieure belichting en graphics. Met andere woorden, dit moest de meest geavanceerde Call of Duty in de geschiedenis van de franchise worden. Nu mag een developer dit altijd roepen. Roepen staat vrij. Maar als je iets roept, dan moet je de belofte ook waarmaken. Toch? Maar doet Infinity Ward dat ook? Is de nieuwe Call of Duty echt state-of-the-art? Echt baanbrekend? Of is het spel niks meer en niks minder dan Call of Duty deeltje zoveel? De twee heren gaan je het antwoord geven in deze video.

Was alle beloofde content wel aan boord?

De single- en multiplayer zijn uitgebreid gecheckt door Koos en Skate. Was alle beloofde content aan boord? Plus natuurlijk de status van de servers. Werkte alles naar behoren of hebben ze dagen lang geen schot kunnen lossen? Of enkel laggy schoten? Alle antwoorden kun je vinden in deze Call of Duty: Modern Warfare 2 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch