Menu Premium

Ghost Recon Wildlands open beta bevat nieuw gebied

Rens van Nerum 10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je leest het goed! De Ghost Recon Wildlands open beta gaat gewoon een nieuwe provincie aan de map toegevoegd krijgen die speelbaar zal zijn tijdens de open beta!

Dat Ghost Recon Wildlands al een enorme open world map ter beschikking heeft voor de gamer was al bekend, maar dat Ubisoft nog even voor de open beta van de game een extra map hieraan gaat toevoegen is natuurlijk episch! Ubisoft heeft dit bekendgemaakt in een mail aan de gamers die al volop met de game bezig zijn geweest tijdens de closed beta.

Hoewel er nog geen exacte datum bekend is voor de open beta, vermoeden we dat dit zal plaatsvinden rond het weekend vóór de launch van de game, gezien dit bij For Honor en Rainbow Six Siege ook op die manier werd gedaan door Ubisoft. Wil je weten hoe de closed beta eraan toe ging bij Gamekings? Check het dan hier in deze video. Hier vertellen Boris en Shelly je alles over hun hands-on ervaring met Ghost Recon Wildlands!

Ben jij helemaal hyped om kont te schoppen in de Ghost Recon Wildlands open beta? Of laat jij de drugscartels gewoon lekker aan je voorbij vliegen? Laat ons in de comments  weten hoe jij erover denkt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch