Menu Premium
Loading...

Ghost Recon: Wildlands closed beta hands-on

07/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn aan het bijkomen… bijkomen van het vele sneaken, infiltreren, scouten, schieten en rijden. En dit is nog maar het begin. Want het afgelopen weekend was de closed beta van Ghost Recon: Wildlands live op de PC, Xbox One en Playstation 4. Die game leeft best wel hier op de redactie. Narco’s en schieten zijn nu eenmaal tof. En dan vliegt een weekend Ghost Recon: Wildlands closed beta hands-on snel voorbij.

Boris en Shelly zijn uitverkoren om hun ervaringen van de closed beta met jullie te delen. En dat levert een pittige dicussie op aangezien ze nogal een verschillende mening hebben over de eerste 72 uur met de game. Wil je weten wie wat vond? Kijk dan snel de Ghost Recon: Wildlands closed beta hands-on!

Met ons hebben velen de closed beta gespeeld, aangezien we ook een aantal beta codes aan jullie hadden gegeven! Was jij een van de uitverkorene die een beta code te pakken kreeg? Laat ons dan weten of je het eens bent met Boris of met Shelly. En mocht je geen code hebben, mogelijk heb je de game dan op een stream voorbij zien komen. En ook dan zijn we benieuwd naar jouw eerste indruk.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch