Menu Premium

Ghost Recon: Wildlands Fallen Ghosts DLC gelanceerd met een nieuwe trailer

Yannick van Doorn 30/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is het begin van een nieuw avontuur in het prachtige landschap van Bolivia uit Ubisoft’s Ghost Recon: Wildlands. Voor iedereen die geen season pass-houder is van de game en zich nog geen weg kan banen door de nieuwe DLC is er toch goed nieuws, want vandaag is de Ghost Recon: Wildlands Fallen Ghosts DLC gelanceerd met een nieuwe trailer.

Zoals al eerder vermeld op deze website krijg je bij het begin van de tweede grote uitbreiding van Ghost Recon: Wildlands, de Fallen Ghosts DLC, een nieuw level 30 character met alle beschikbare skills uit de main game. Deze borduurt voort op het einde van de main story van de game en zal jouw rol drastisch veranderen. De jagers worden de prooi in de Ghost Recon: Wildlands Fallen Ghosts DLC wanneer een helikopter tijdens een evacuatiemissie uit de lucht geschoten wordt. Je zal moeten zien te overleven in de wildernis. Ondanks dat het Santa Blanca drugskartel nu opgerold is betekent het dus nog niet dat het goed gaat in het land, want de onrust heeft nu een burgeroorlog in gang gezet.

Nu jij gestrand bent in het midden van de jungle zijn er 4 nieuwe soorten van elite vijanden uit de Los Extranjeros-factie die op jouw jagen in de Fallen Ghosts DLC: de Armored, Elite Sniper, Jammer en Covert Ops. Naast deze nieuwe vijanden bevat de Fallen Ghosts DLC 15 nieuwe missies, 4 nieuwe bazen, 6 nieuwe wapens, 9 nieuwe skills en wordt de level cap verhoogd naar level 35.

Ghost Recon: Wildlands Fallen Ghosts DLC is vanaf vandaag speelbaar voor season-pass houders op PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor iedereen die geen season pass heeft is de Fallen Ghosts DLC vanaf aanstaande dinsdag 6 juni beschikbaar als standalone expansion. Keer jij terug naar Bolivia nu de rollen omgedraaid zijn?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch