Menu Premium

Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts DLC komt uit op 6 juni

Richard den Toom 16/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor een ieder die nog steeds hard gaat op Ghost Recon: Wildlands komt Ubisoft binnen afzienbare tijd wederom met nieuwe content. De Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts DLC, de tweede expansion voor de game, komt uit op 6 juni en gamers met een season pass voor Wildlands kunnen al vanaf 30 mei aan de slag met de DLC.

Fallen Ghosts gaat verder waar het verhaal van de main game is opgehouden. Het Santa Blanca Kartel is definitief de nek omgedraaid, maar op de puinhopen die zij achterlaten woedt een burgeroorlog waarin een gevaarlijke nieuwe factie opduikt, Los Extranjeros: een samenraapsel van voormalige kartelleden, huurlingen en andere criminelen. Los Extranjeros heeft nu de Amerikanen op de korrel en het is aan de Ghosts om CIA-agenten en Amerikaanse burgers te evacueren uit Bolivia.

Gamers beginnen de DLC met een nieuw karakter van level 30 met alle beschikbare skills uit de main game, met een uitgebreidere levelcap van 35 en negen nieuwe skills. De uitbreiding bevat verder 15 nieuwe missies, 4 nieuwe bazen, 9 nieuwe wapens en natuurlijk de nieuwe en tot de tanden toe gewapende factie.

Season Pass-houders kunnen vanaf 30 mei aan de slag met de Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts DLC en standalone komt de DLC uit op 6 juni. Fallen Ghost verschijnt gelijktijdig op PC, Xbox One en Playstation 4.

Bron: Rockpapershotgun & VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch