Menu Premium

Gerald is terug in GTA Online met nieuwe ‘Contact Missions’

Jan Johan Beldrok 23/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de launch vlak voor de Tachtigjarige Oorlog draait GTA Online als een malle. Mede omdat Rockstar de game voortdurend blijft voorzien van nieuwe content. En vandaag komen er weer wat nieuwe Contact Missions bij. En dat zullen veel mensen leuk vinden in deze tijden van lockdown. Het betreft een zestal missies die draaien om het personage Gerald. Je weet wel, de dope dealende partner van Lamar Davis.

Zes nieuwe missies voor GTA Online

What’s the deal? In GTA Online heeft Gerald informatie gekregen dat de drugsmarkt flink gaat kelderen. Hij moet daarom alles op alles zetten om met wat vette deals genoeg geld te scoren om daarna voor eens en voor altijd uit het wereldje te stappen. En weet je wie daarbij mag helpen? Inderdaad, jij. Jij moet Gerald helpen een flinke buit binnen te halen en daar tegelijkertijd zelf van mee te profiteren. Onderwijl ook in de gaten houdend dat de drugdeals en andere criminele activiteiten in Los Santos soepeltjes blijven lopen.

Je Gerald’s Last Play-missies in elke volgorde spelen. En je kunt dat in je eentje doen of in coöp met maximaal drie andere spelers. Bij elke missie kun je meteen aan de slag, vergelijkbaar met de eerder uitgebrachte Madrazo Dispatch Services en Premium Deluxe Repo Work Contact Mission-updates. Je kunt de missies van Gerald vinden via het menu Jobs. Beantwoord daar de tekstberichten van Gerald. Of ga langs bij Geralds appartement (‘G’ op de kaart) om een missie te starten.

Alles zes de missies omschreven door Rockstar zelf

Make Ends Meat
Het is niet pluis in dit slachthuis… Geralds rivalen brouwen er hun drugs voordat ze de straten ermee overspoelen. Reken af met de bendeleden die de boel bewaken en zorg dat je hun receptenboek te pakken krijgt. Makkelijk is anders, want er moet een kluis worden gekraakt.

Go Figure
Een slimme rivaliserende dealer verstopt cocaïne in actiefiguurtjes en Gerald heeft een tip gekregen dat zijn zaakjes in de kijker lopen. Haal de bus op om de geleverde figuurtjes op te sporen en te bemachtigen. Zorg dat je op alles, maar dan ook alles, bent voorbereid.

Fast Peddling
Bikers proberen Geralds business over te nemen en gaan waar ze maar kunnen onder zijn prijzen zitten. Breng ze even goed aan hun verstand wat je daarvan vindt door voorraden te stelen van hun bedrijven.

Deal With It
Een deal is flink uit de klauwen gelopen en je moet het zoekgeraakte product vinden waar Gerald een zender op heeft geplaatst. Rivaliserende bendes weten dit misschien ook, dus stel de spullen veilig én houd ook nog even de politie op afstand.

Bad Companies
Genoeg is genoeg! Gerald wil permanent af van een rivaliserende bendeleider, maar hij moet hem eerst nog wel even zien te vinden. Om de rivaliserende leider uit zijn tent te lokken, moet je zijn crew uitschakelen.

End Product
Gerald wil in één grote monsterdeal al zijn merchandise verkopen aan een lokale koper. Zorg dat deze deal soepel verloopt.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch