Menu Premium
Loading...

GTA Online Update met JJ en Daan

13/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA 5 is verreweg de best verkochte game ooit. Dit komt voor niemand als een verrassing, aangezien de game ook anno 2017 nog regelmatig de verkooplijsten aanvoert. GTA Online wordt nog altijd massaal gespeeld. De community blijft ontzettend betrokken en dat wordt ondersteund door de ontwikkelaar. De vele updates die uitkomen voor GTA Online zorgen ervoor dat mensen blijven doorspelen, ondanks de vele andere toffe games die de afgelopen jaren de revue passeerden. Op de redactie is men er zich van bewust dat GTA Online voor veel mensen nog altijd de ‘go-to-game’ is. Daan kan hier goed over meepraten. Hij bespreekt samen met JJ hoe het ervoor staat in de openbare versie van Los Santos. Check nu deze GTA Online Update met JJ en Daan!

Daan heeft geldproblemen

Ondanks de vele uren aan spelplezier die GTA Online Daan heeft gebracht, komt hij in dit item met een kleine klaagzang. Hardcore GTA Online-spelers beschikken, door de vele updates en honderden uren aan speeltijd, over gigantische bankrekeningen. Daan is zo nu en dan bezig met andere games, waardoor hij tegenwoordig behoorlijk achterloopt. Zodoende is er nog maar weinig in GTA Online wat hij zich wél kan veroorloven.

JJ heeft plaatsgenomen om samen met Daan de stand van zaken in GTA Online-land eens onder de loep te nemen. Het duo bespreekt de invloed die de vele updates hebben gehad op de game en geven hier hun ongezouten mening over. Hierbij neemt de ervaren GTA Online-speler Daan JJ bij de hand, wat resulteert in een hoop vertier en vermaak.

Zijn jullie ook nog altijd fanatiek bezig met GTA Online? Zijn jullie verbaast over het succes van de online modus van GTA 5. Laat je horen in de comments onder deze GTA Online Update met JJ en Daan!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch