Menu Premium
Loading...

GTA Online Update met JJ en Daan

Daan van den Brink
Google Plus Daan van den Brink
Google Plus Jan Johan Belderok
13/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA 5 is verreweg de best verkochte game ooit. Dit komt voor niemand als een verrassing, aangezien de game ook anno 2017 nog regelmatig de verkooplijsten aanvoert. GTA Online wordt nog altijd massaal gespeeld. De community blijft ontzettend betrokken en dat wordt ondersteund door de ontwikkelaar. De vele updates die uitkomen voor GTA Online zorgen ervoor dat mensen blijven doorspelen, ondanks de vele andere toffe games die de afgelopen jaren de revue passeerden. Op de redactie is men er zich van bewust dat GTA Online voor veel mensen nog altijd de ‘go-to-game’ is. Daan kan hier goed over meepraten. Hij bespreekt samen met JJ hoe het ervoor staat in de openbare versie van Los Santos. Check nu deze GTA Online Update met JJ en Daan!

Daan heeft geldproblemen

Ondanks de vele uren aan spelplezier die GTA Online Daan heeft gebracht, komt hij in dit item met een kleine klaagzang. Hardcore GTA Online-spelers beschikken, door de vele updates en honderden uren aan speeltijd, over gigantische bankrekeningen. Daan is zo nu en dan bezig met andere games, waardoor hij tegenwoordig behoorlijk achterloopt. Zodoende is er nog maar weinig in GTA Online wat hij zich wél kan veroorloven.

JJ heeft plaatsgenomen om samen met Daan de stand van zaken in GTA Online-land eens onder de loep te nemen. Het duo bespreekt de invloed die de vele updates hebben gehad op de game en geven hier hun ongezouten mening over. Hierbij neemt de ervaren GTA Online-speler Daan JJ bij de hand, wat resulteert in een hoop vertier en vermaak.

Zijn jullie ook nog altijd fanatiek bezig met GTA Online? Zijn jullie verbaast over het succes van de online modus van GTA 5. Laat je horen in de comments onder deze GTA Online Update met JJ en Daan!

Loading...
 • eronius

  begint een beetje JJ kings te worden. Prima vent, maar niet de hele tijd dezelfde koppen aub

  • Steven

   Volgens mij een beetje het lot van de persoon die de redactie doet. Voorheen zag je heel vaak Dennis en later Shelly toen ze zijn taak overnam. Komt gewoon omdat die persoon bijna altijd op de redactie is.

   • Wormpaul .

    Daan is weer een frisse toevoeging aan de items!!

    • Steven

     zeker.

  • Mike

   Vroeger, toen Kees de Koning nog bij PU werkte! maar dat weet vast niemand meer

 • Remy Leyting

  Een jaar na de release van gta v op xbox 360 afgehaakt. Teveel herhaling en het grinden werd me teveel.
  Toen die op de xbox one uitkwam toch nog ff een paar maandjes gespeeld maar haakte ook toen heel snel af. Nu loop ik teveel achter om nog echt mee te kunnen doen .
  Gta v is een beetje pay to play/have fun geworden.

 • Wormpaul .

  Gek gevoel voor iemand die 50+ games heeft gekocht / gedownload voor zijn PS4 pro (al dan niet via PS+) maar deze game heb ik nooit gespeeld. Zowel de verhaallijn als het online gedeelte, ergens trekt GTA me totaal niet meer na het voor mij teleurstellende deeltje 4

 • Diej

  20 minuten item over een update van gta…… en dan nog niet eens 8 minuten over de daadwerkelijke update hebben…. nee dankje. Volgende keer of iets korters of gewoon niet.

 • Joost

  Ik wilde nog wel een beetje willen rondkloten in de PC versie, maar blijkbaar had ik eerst moeten inloggen in mijn Xbox360 versie, want al mijn geld was verdwenen (een slordige 8 miljoen – eerlijk toegegeven een paar miljoen van een early dupe exploit) en een lege garage. Dus het enige wat ik nog gedaan heb in die game is een paar potjes golf en die paar ton die er nog wel op mijn rekening stond opgemaakt aan helicopters bestellen – full speed door tunnels vliegen en random mensen achtervolgen en opjagen met raketten (lol net even mijn stats bekeken: 649 Buzzard rocket kills vs. 372 met een micro SMG (most used weapon)).

 • Martijn talboom

  Doordat GTA Online nog steeds zo populair is, is het voor Rockstar wel erg makkelijk om GTA 6 op de lange ( hele lange ) baan te schuiven! Geen goed iets wat mij betreft.

  • Ik vond de singleplayer niet zo heel bijzonder. het was wel goed, maar het was geen uitblinker, net als het verhaal van GTAIV en de andere delen bijvoorbeeld. ik weet bijna zeker dat dit komt door de meerdere karakters, op die manier kon er geen tijd gespendeerd worden om het karakter volledig uit te bouwen. het het was goed uitgevoerd hoor, daar niet van, maar de game bleef een beetje aan de oppervlakte hangen.

 • spranckx

  Daan je komt over als een luie puber met je sharkcards, en “het is bijna onmogelijk om zoveel geld bij elkaar te krijgen.” Gewoon grinden, en anders niet spelen. Gewoon je eigen bedrijf opzetten, beetje auto’s wegrijden en je hebt je upgrades zo bij elkaar.

  • Inderdaad. het zo opgezet dat je goed geld kunt verdienen. als je een hangarmissie gedaan hebt, kun je daarna dure auto’s jatten met je import/exportgarage en verkopen als CEO, om daarna als CEO goederen te stelen, en daarna kun je weer de bunkermissies doen. zo kun je mooi een viertrapsraket maken. je kan ook zelfs een vijftraps doen als je als de bikerbussiness doet. je kunt het natuurlijk in elke volgorde doen, en ik zou minimaal 3 verschillende doen, dan kun je lekker doorgaan. als je klaar bent met de laatste missie, begin je weer waar je mee begon. dit omdat je pas na een bepaalde tijd de auto’s en goederen van de CEO missies weer kunt beginnen, er zit een tijdsslot op. zo heb je een hoop variatie en het geld blijft binnenstromen. GTA Online zit denk ik best goed in elkaar, want als je al die dure dingen niet kan of wilt kopen kun je de game prima blijven spelen, want je hebt ook nog de playlists, zelfgemaakte jobs, en missies, heists en wat al niet meer. er is genoeg te doen en er zit veel diepgang in GTAO, alleen de meeste spelen dit voor de lol. oppervlakkigheid vs. diepgang heeft R* goed gebalanceerd, iedereen kan met dit spel uit de voeten, kijk alleen al naar de radiostations, dat zegt een hoop.

  • Peter93

   Zeker weten.

   Sharkcards heb je totaal niet nodig tenzij je geen zin/tijd hebt om alles “normaal” vrij te spelen.

   Half miljoen zegt Daan ?! Nou ik haal er gewoon 1 miljoen uit als dat balkje helemaal vol zit. En daarnaast heb ik ook gewoon de CEO en de MC en daarmee verdien je ook meer dan 1,5 miljoen. Okej je bent wat uurtjes zoet maar dat is toch leuk.

   Ik speel al iets van 3 jaar en heb nu: 144 miljoen bij elkaar gespeeld en 136 miljoen uitgegeven.

   Sinds een maand heb ik een baan en daarnaast doe ik nog school. Daardoor ben ik wel minder gaan spelen. Maar als je probeert om af en toe weer je bunker vol te laten lopen en alles op peil te houden blijft het gewoon leuk !

 • rio_ull

  Hoor ik de heren zeggen dat GTA zich nu minder leent voor crimineel gedrag? Ik kan niet wachten tot een Gamekings extra item van JJ met de titel Leidt GTA tot aanmeldingen voor de acrobaten school?

 • SG

  het is ook bizar hoe duur die shark cards zijn. 100 euro voor 8 miljoen in-game geld. van die 8 miljoen kan je 2 of 3 super cars kopen. Hoe dan? voor 100 euro kan je bijna destiny 2 en fifa 18 halen….

 • Jeffrey

  Zo te horen heeft Daan het maar 1 avondje gespeeld. Als je twee avonden lekker doorspeelt is de product in je bunker vol en pak je bijna een half miljoen.. zet 4 bedrijven op en geld is echt geen probleem. Als je een beetje zoekt op youtube vind je mensen met miljoenen op hun rekening. Ja het is een grind, maar dat is destiny toch ook?

  • Ontvlambaar

   Dat grinden wil mij niet helemaal lukken. Mijn bunker vul ik telkens aan. Deze loopt aardig snel leeg, maar levert maar weinig product & research op.

   Ik zit soms 8 uur achter elkaar te spelen, maar kom qua geld maar weinig vooruit.

   • Dan moet je het team alleen op guns maken zetten. dit kun je aanpassen op de computer in je bunker. en ondertussen andere businesses doen, zie mijn comment hieronder.

 • Terraphex

  Zoals hieronder beschreven en naar eigen ervaring als speler in GTA Online, vind ik dat Daan maar slecht onderzoek heeft gepleegd in de wereld van GTA Online.
  “Verplicht Shark Cards nodig om dure dingen te kopen” LOL
  Erg jammer hoor….
  Schaam je Daan

  • Daan van den Brink

   Als je meerdere dure dingen (vliegtuigen, gewapende voertuigen e.d.) wilt kopen om lekker mee te klooien, kost dat al snel meer dan 5 miljoen GTA dollars…als ex-hardcore speler die inmiddels af en toe casual terugkomt in de wereld van GTA online, is die drempel voor mij misschien net iets te hoog. Mocht je wel de tijd er in willen steken, zal je waarschijnlijk wel aan het geld kunnen komen, maar de speler die daar geen tijd voor heeft, zal al snel het gevoel krijgen dat de bedragen te hoog zijn geworden…tenminste, zo kwam het op mij over.

  • EMCgaming

   Het probleem is dat het spel teveel werkt als real life, geld verdienen is makkelijk als je geld hebt, maar ontiegelijk moeilijk als je niet al geld hebt. Het is moeilijk om er weer in te springen zonder schark cards, alles te verkopen of weer heel veel tijd er in te stoppen.

 • gitaarmeneer

  Eens met daan. GTA online is naar mijn mening ook ontzettend pay 2 win geworden. Ik heb echt geen zin om shit te gaan researchen, youtube filmpjes te bekijken etc.. om wat toffe shit te kopen.

 • Daniel Wesselink
 • Ray NL

  Ik speel hem zelf al een jaar of 2 or 3 niet meer. Ik vond zelf de kinderachtigheid van Online niet doorheen te prikken. Het had van mij wel een wat serieuzere toon mogen gebruiken. Maar wie ben ik? Ze verkopen zo veel dat ze klaarblijkelijk best weten wat ze doen. Hoe graa ik het ook zou willen, GTAV is niet mijn multiplayer game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord