Menu Premium

GELEKT: Apex Legends krijgt Solo en Duo modus

Hylke Haagsma 11/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er valt niet al te veel te zeiken op de nieuwe Battle Royale-game Apex Legends. Of het moest zijn dat je het altijd met zijn drieën moet spelen. En wie heeft er vandaag de dag nu nog drie vrienden… Nou, in dat geval hebben we goed nieuws voor je. Daar gaat binnenkort namelijk verandering in komen als we een nieuwe datamine mogen geloven…

Apex Legends is een regelrecht succes

Apex Legends kwam een week geleden als een donderslag bij heldere hemel uit. Via een stream op Twitch werd de game uit de doeken gedaan en werd meteen massaal gespeeld. Spelers staan sinds launch echter al te springen om een Solo en Duo mode. Respawn, de studio die ook verantwoordelijk was voor Titanfall 1 & 2, houdt zich voorlopig stil over deze toevoegingen, maar data-miners hebben mogelijk potentiële plannen voor een nieuwe Solo en Duo modus in de populaire Battle-Royale game blootgelegd.

Het nieuws kwam naar voren dankzij Fornite-dataminer ShiinaBR, die zijn ontdekkingen dit weekend online plaatste. Hierin liet hij bestanden zien die een “SOLO MODE” en een “2-man Squad” mode bevatten. Hij vond helaas geen nieuws over een mogelijke release date of een officieel bericht over de nieuwe modus van Respawn zelf.

Mogelijk ook nog een Ranked mode

Afgelopen week ontdekten dataminers ook dat er mogelijk een Ranked modus aan zit te komen voor Apex Legends. Deze zou mogelijk hetzelfde werken als de competitieve competities die we zien in games als Overwatch en Rainbow Six: Siege. We gaan dus mooie tijden tegemoet met Apex Legends. De game die er sinds tijden weer voor zorgde dat de aandelen van EA omhoog gingen.

Hoeveel potjes Apex Legends heb jij er inmiddels op zitten? En ben jij ook zo iemand die geen drie vrienden heeft en dus zit te wachten op een solo en/of duo modus? Laat het ons even weten in de comments. Wie weet komen we jullie dan wel een keertje online tegen.

 

 

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch