Menu Premium

Geen quick-scoping in Call of Duty: Advanced Warfare zegt Sledgehammer

Angelique Grift 13/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor hen die geoefend zijn in quick-scoping is het misschien slecht nieuws, maar voor de overige spelers kan het een feestje waard zijn. De nieuwste Call of Duty komt er aan en er zal geen quick-scoping in Call of Duty: Advanced Warfare mogelijk zijn, zegt Sledgehammer.

Sledgehammer’s hoofdontwikkelaar Michael Condry vertelde 3 News dat het ontwikkelteam voor hun laatste CoD-telg hard aan het werk is geweest om de verschillende klassen in evenwicht te brengen, zodat geen enkele klasse ‘overpowered’ zou zijn. Ook zijn de verschillende toevoegingen voor de wapens aangepast aan de wapens van de desbetreffende klasse. Voor de snipers betekent dat dus geen quick-scoping meer omdat de mogelijkheid van quick-draw er niet meer is. Wil je wel gebruik maken van de quick-draw, dan zul je dus een andere klasse moeten kiezen. Hoewel quick-scoping dus niet meer aan de orde zal zijn, is volgens Sledgehammer het snipen en de technieken ervan onder te knie te krijgen een zeer lonende ervaring.

Het is nog een paar weken wachten voor Call of Duty: Advanced Warfare uitkomt. Vanaf 3 november is de nieuwe sniper class al uit te proberen voor de pre-order bezitters. De rest kan vanaf 4 november met de populaire first-person shooter aan de slag. De game zal te spelen zijn op PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.

Geen quick-scoping in Call of Duty: Advanced Warfare zegt Sledgehammer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch