Menu Premium

Gears of War Exile geschrapt

Gamekings Redactie 09/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Slecht nieuws voor Gears of War diehards, want Gears of War: Exile, een vermoedelijke Kinect spin-off van de welbekende serie, is geschrapt. Dat heeft Epic Games topman, Cliff Bleszinski (wie kent hem niet?), recent laten weten aan GameSpot.

Bleszinski vertelde aan GameSpot dat zijn studio is gestopt met het ontwikkelen van de spin-off. Gears of War: Exile zal dus helaas nooit het levenslicht zien. Waarom Epic Games precies het ontwikkelen heeft stopgezet werd niet duidelijk gemaakt door de beroemde design director. “Laten we de strijdbijl begraven”, vertelde Cliffy B (sorry, Cliff). “Gears of War: Exile was een onaangekondigde game waar ik geen details over vrij mag geven en inmiddels is gecanceld”, stelde Bleszinski.

Afgezien van de naamregistratie was er overigens nooit sprake van een officiële aankondiging. De naam deed bij mij dus niet zo snel een belletje rinkelen. Het zou me overigens ook niks verbazen als jij een beetje raar opkeek toen je de naam Gears of War: Exile voorbij zag komen. De geruchten gingen dat de game een on-rails Kinect titel zou worden, en tjah… zaten we daar nou echt op te wachten? Misschien dus niet zo gek dat de mannen van Epic Games het niet meer zagen zitten met deze spin-off.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch