Menu Premium
Loading...

Gears of War 4 gameplay geeft je acht minuten aan brute actie

Joep Omes 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof de vorige gameplay video van het nieuwe deel in de Gears of War-serie niet grof genoeg was, krijg je nu wederom een dikke video op je scherm. Ga er maar goed voor zitten, want deze Gears of War 4 gameplay geeft je acht minuten aan brute actie.

In deze nieuwe sneak peek krijgen we niet alleen JD, maar ook zijn ouweheer Marcus Fenix te zien. Hij heeft inmiddels een volle baard en laat niet met zich sollen. Wat volgt zijn acht minuten schieten, rennen en het wisselen tussen een breed scala aan nieuwe power weapons en bijvoorbeeld een nieuwe sub-machine gun, een railgun en de persoonlijke favoriet; de auto shotgun. Oh, en we maken kennis met een nieuwe vijand en het is niet de Locust Swarm. Wat en wie ze precies wel zijn is nog afwachten, maar een tipje van de sluier wordt in deze video opgelicht.

Gears of War 4 komt uit op de Xbox One en de PC op 11 oktober. Het volgende onderdeel wat op de lijst staat om onthuld te worden, is de Horde mode. Er wordt verwacht dat we deze te zien krijgen op PAX West, in september. Tot die tijd kunnen we nog een paar keer achter elkaar genieten van deze acht minuten Gears of War 4 gameplay. Heb jij je kettingzaag al uit de kast gehaald? Smijt het in de comments!

Bron: IGN

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch