Menu Premium
Loading...

Brute Gears of War 4 campaign gameplay blaast je helemaal weg

Ridho Hidayat 20/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl half Nederland klaagt over het warme weer, komen de helden van Gears of War 4 letterlijk en figuurlijk pas écht in zwaar weer terecht. Deze diehards laten zich echter niet kennen, want ondanks de tyfusharde wind, knallen ze alle vijanden aan gort. Hou je maar goed vast bij het zien van deze beelden, want deze brute Gears of War 4 campaign gameplay blaast je helemaal weg.

In de demo volgen we JD, zoon van Marcus Fenix, samen met Del, Kait en Marcus Fenix zelf. Nadat hun dorp vernietigd is en Kaits moeder ontvoerd is, zet het team de achtervolging in op de nieuwe vijand ‘The Swarm’. Waar ze echter niet op gerekend hadden, is dat ze in een meedogenloze storm terecht zouden komen. De harde wind en het rondvliegende puin zorgen voor een enorme chaos, die zowel in je voor- als nadeel kan werken. Combineer dat gegeven met de brute schietactie die de demo voorschotelt en je krijgt een goed beeld van het spektakel dat Gears of War 4 gaat brengen.

Dit vierde deel van Microsofts populaire shooter-franchise speelt zich af op Sera, 25 jaar nadat het ‘Imulsion Countermeasure’-wapen de planeet in een soort post-apocalyptische staat heeft gebracht. Fossiele brandstoffen zijn weggevaagd, waardoor de mensheid over moet stappen op andere middelen om te overleven. Om de relatief kleine groep overgebleven mensen te beschermen, zijn steden omringd door enorme muren. Dit houdt de oprukkende Swarm echter niet tegen, dus wordt onder andere het team van JD ingeschakeld, met de taak om deze nieuwe dreiging uit te schakelen.

Vanaf 11 oktober kunnen we weer en wind gaan trotseren in Gears of War 4 op de Xbox One en Windows 10. Word jij weggeblazen bij het zien van deze nieuwe gameplaybeelden? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch