Menu Premium

Gears 5 aanwezig op aankomende E3

Alex 30/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gears 5 zal aanwezig zijn op de aankomende Electronic Entertainment Expo (E3). Dit werd bevestigd middels een Tweet op het account van deze third-person shooter-reeks. Gears 5 zal dit jaar dus met meer detail aan de wereld worden getoond.

E3 Coliseum

Het vijfde (of eigenlijk zesde) deel uit deze langlopende shooterserie zal te zien zijn tijdens Microsofts E3-persconferentie, op 9 juni aanstaande om 22:00 uur Nederlandse tijd. Grote kans dat dit om een nieuwe CGI-trailer zal gaan, met hier en daar wat nieuwe gameplay beelden. Rod Fergusson, de grote man bij ontwikkelaar The Coaltion, gaat echter meer details vrijgeven en bespreken tijdens een nieuwe show genaamd E3 Coliseum. In deze show komen enkele ontwikkelaars aan het woord, om meer te vertellen over de games waar zij op dit moment mee bezig zijn.

Rod Fergusson is de eerste in de rij tijdens E3 Coliseum, wat plaats zal vinden op 11 juni. Daarnaast zal het ontwikkelteam van Borderlands 3 aanwezig zijn evenals de mensen van Crystal Dynamics en Marvel Games. Deze laatste twee gaan uiteraard veel uit de doeken doen omtrent hun nieuwe Avenger’s-game, die gisteren al geteased werd via Twitter.

Gears 5 in een notendop

In Gears 5 zal jij als speler in de huid kruipen van de vrouwelijke protagonist Kait Diaz. Gaandeweg zal duidelijk worden wat de geheimen zijn rondom haar familie. Naast Kait zijn ook JD Fenix, Delmont Walker en de grote man van de voorgaande delen Marcus Fenix weer van de partij. De game staat vooralsnog gepland voor een release later dit jaar, voor zowel Xbox One als voor Windows 10-systemen.

Laat weten in de comments of jullie zin hebben in dit aankomende nieuwe Gears deel, of zijn jullie de serie inmiddels al een beetje uit het oog verloren?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch