Menu Premium

Avengers game door Square Enix bevestigd voor E3

Reilly 29/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft bevestigd dat ze met een officiële Avengers game komen. Deze zal voor het eerst uit de doeken gedaan worden op de E3. Square Enix zal haar persconferentie op Maandag, 10 Juni houden. Helaas voor ons zal dat pas om 03:00 uur ’s nachts zijn. Natuurlijk gaan we dat wel met ons allen live volgen!

De creative Director achter de Avengers heeft het nieuws ook bevestigd op zijn Twitter.

De game werd al eerder door Square Enix geteased doormiddel van een Youtube video. Echter had het toen nog de codenaam “The Avengers Project”. Kijk vooral nog even de teaser!

 

Hoewel deze game dus echt aan de franchise toegewijd is, komt de franchise ook al voor in een andere game: Fortnite. Epic doet wel vaker promotionele samenwerkingen. In het geval van de Avengers was er een hele game mode aan toegewijd. Die mode is ondertussen echter alweer afgelopen – het betrefde een limited time mode. De limited time mode die daarop volgde was die voor John Wick.

Mogelijk dat de game ook een spot zal krijgen in de Microsoft persconferentie. Sony’s persconferentie gaat het echter niet worden; Sony doet namelijk dit jaar geen persconferentie. Alle ruimte dus voor Microsoft om zichzelf te associëren met een mogelijke kaskraker van een game!

Zie jij een Avengers game wel zitten?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch