Menu Premium

Gearbox onthult naam Mechromancer van Borderlands 2

Gamekings Redactie 11/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox onthult naam Mechromancer van Borderlands 2. Deze titel is pas over een kleine week uit, maar er is al DLC aangekondigd en bevestigd. Op 16 oktober, twee dagen voor de release van Borderlands 2, kun je als Borderlands 2 Premium Club member een speelbaar karakter genaamd Gaige kopen. Als je een pre-order hebt geplaatst voor de game dan mag je jezelf bij de Premium Club voegen. Ben je niet zo enthousiast geweest, maar wil je wel de DLC dan kost dit je 800 Microsoft Points.

Gaige verscheen ook al in de eerste Borderlands en deze Pippi-Langkous-achtige punk chick met een mechanische robot arm kan robots spawnen en commanderen. De dames en heren bij Gearbox hebben besloten deze class de Mechromancer te noemen.

Gearbox brengt dus niet alleen een nieuw speelbaar karakter uit, maar ook een nieuwe speelbare class. Eén van de robots die Gaige kan spawnen is D374-TP aka Deathtrap. Deathtrap is een zwevende robot van twee meter hoog en breed die er behoorlijk bruut uit ziet, zeker geen Claptrap dus. Maar wat Deathtrap allemaal kan is nog niet helder. Ook is het nog vrij onduidelijk wat de skills van Gaige zijn, behalve dan het spawnen van robots.

Een vijfde speelbaar karakter klinkt erg vet, maar of je dan ook met vijf man (online) kan spelen is helaas niet bekend. Wil je graag het vijfde speelbare karakter, Gaige de Mechromancer, of laat het je koud?

Gearbox onthuld een nieuwe class voor Borderlands 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch