Menu Premium

‘Gearbox kondigt een nieuwe Duke Nukem aan op The Game Awards’

Maarten van Steijn 25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht gaat dat Gearbox een nieuwe Duke Nukem aan gaat kondigen op de The Game Awards in Los Angeles op 1 december 2016. Randy Pitchford, SEO bij Gearbox, plaatste een tweet dat er in ieder geval een verrassende aankondiging gaat komen op 1 december.

Deze tweet was een reactie op de grap van iemand anders die een tweet plaatste over een crossover van Duke Nukem en Gears of War. Of dit waar is en of het te maken heeft het de aankomende DLC van Gears of War 4, is nog maar de vraag. Een andere speculatie is dat het misschien een Borderlands 3 gaat worden of zelfs een nieuwe IP. Dat er iets aangekondigd gaat worden vanuit Gearbox is in ieder geval vrij zeker.

Wat het precies gaat worden, is dus nog volledig onbekend. Duidelijk is dat er niets anders op zit dan geduldig af te wachten tot 1 december  tijdens de Game Awards. Voor meer hard nieuws over Duke Nukem, check dit.

Zou jij zelf liever een nieuwe Duke Nukem willen zien? Of ga jij je meer vermaken met een nieuw Borderlands-deel? Laat achter in de reacties wat jij zou willen zien van Gearbox en wie weet komt de aankondiging voor jou als een vervroegd kerstcadeau!

Bron: VG247

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch