Menu Premium

Gamer maakt met 40.000 blokken de Eiffeltoren na in Valheim

JeffreyHage 16/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er gekke dingen gebouwd worden in Valheim is steeds meer duidelijk. Maar sommigen gaat nog nét even een stapje verder om een waar kunstwerk te maken. Zo dacht Sasafy’s team er ook over. Dus besloten ze de Eiffeltoren op ware grootte na te bouwen. Het duurde in totaal twee volle weken om het hele bouwwerk af te maken. En nog erger: dankzij de grote van de bouw daalde de framerate drastisch. Gevolg: het topje is maar met 5 FPS gemaakt én te zien..

40.000 blokken, schoon aan de haak

Meer dan twee weken, 40.000 blokken en maar 5 FPS om de top te maken. Klinkt als een gekkenhuis, toch? Dat is het ook wel. Maar toch weerhield het Sasafy en zijn team er niet van om dit monsterlijke bouwwerk te creëren. Want ja, je moet toch iets in Coronatijden hè? Vind je dit nou te gek om waar te zijn: dan kun je hier de link vinden met de Eiffeltoren in je eigen map: “C:\Users[UserName]\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\worlds” Daarnaast is in het filmpje hieronder de schaal van het hele project nog even duidelijk gemaakt.

Valheim

Met meer dan 5 miljoen verkochte kopieën op PC is Valheim een ongekend Indie succes. De game heeft veel aandacht gekregen van streamers, publishers en media en doet het ogenschijnlijk goed. Zo goed dat Port Wizards er sterk over aan het nadenken is om een Switch port van de game te maken. En dat die mannen van Port Wizards dat kunnen, weten we maar al te goed. Ze zijn ook verantwoordelijk geweest voor de Apex Legends port op de Switch. En die game draait nog soepeler dan het leer van je net ingelopen kisten. Ben jij nou benieuwd hoe je zelf dit soort enorme bouwwerken kan fixen? Neem dan hier een kijkje voor een uitgebreide uitleg!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch