Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Zombie week!

Gamekings Redactie 23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat belangrijke informatie verschaffen nooit een overbodige luxe is, doen we het in deze Gamekings Extra ook nog even. Voor de vaste bezoeker op de Gamekings website, is het jullie vast niet ontgaan, maar deze week is dus fucking Gamekings Zombie Week! Maar wat kun je precies verwachten en waar moet je wanneer zijn, wil je niets missen? Vandaar even nog wat extra uitleg in dezeĀ Gamekings Extra: Zombie week!

Shelly en Skate nemen nog even een moment om precies uit te leggen hoe laat je streams kunt verwachten en op welke kanalen je deze kunt vinden. Daarnaast kun je ook op de website gewoon nog volop items verwachten, waarvan er zeker een aantal ook in Zombie thema zullen zijn. Shelly geeft alvast een klein voorproefje van items waar we voor de deur uit zijn gegaan, dus hou de website goed in de gaten, zodat je niets mist!

Skate doet het niet expres, maar hij lijkt speciaal voor deze Zombie Week een beetje ziek te worden, dus wens deze man even beterschap, zodat hij als een echte baas gedurende deze week wel kan streamen! Wie denken jullie dat deze week de slechtste gamer/streamer wordt? Laat het ons weten in de comments!

Het programma en wat je allemaal kunt verwachten van deze livestreams kun je hier vinden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch