Menu Premium

Deze week is Zombie week op Gamekings! Elke dag een livestream tussen 16:00 en 18:00.

Shelly van Seventer 19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombies, we hebben er iets mee. Of zoals Boris altijd zegt: ‘Wat is er mooier dan op een motor met een shotgun achter ‘Walkers’ en ‘Creepers’ aansjezen?’ Nou, als we Zombies jagen zo tof vinden, waarom gaan we dat dan niet de hele week doen?

Dat is dan ook precies wat we gaan doen! Deze week, van maandag tot en met vrijdag: Gamekings Zombie Week! Vijf dagen lang krijg je een aantal toffe Zombie-gerelateerde items op je scherm en gaan we als klap op de vuurpijl ook nog eens elke dag – we herhalen – elke dag van 16.00 tot 18.00 uur een Zombie-stream verzorgen.  En dat zijn niet zomaar streams…

Maandag beginnen we om 16.00 uur met een speciale Brievenmaandag Zombie stream. Stuur je vragen over zombies, games en films dus maar alvast naar redactie@gamekings.nl.

Maandag is de aftrap, maar daarna gaat het pas echt los! Op dinsdag, woensdag en donderdag hebben we van 16.00 tot 18.00 uur de ‘Ultimate Gamekings Zombie Slasher Challenge’, of hoe je het ook wil noemen. Shelly, Skate en Boris nemen het drie dagen lang, elk op hun eigen stream-kanaal, tegen elkaar op in zes verschillende Zombie-games, met dank aan drie dikke Omen by HP laptop’s en PC’s.

Daar blijft het niet bij. Op het Gamekings Twitch-kanaal verschijnt een live schakel programma tussen de drie kanalen met het bevlogen commentaar van JJ. Vier streams tegelijk dus, vanaf één locatie. Nimmer vertoond, spektakel gegarandeerd.

De vrijdag sluiten we af met de traditionele Vrijdagmiddag stream, die dit keer helemaal in het teken staat van Resident Evil 7! 

Griezelige shit toch…

Niks missen van deze streams? Volg dan nu alvast de volgende kanalen:

twitch.tv/gamekings

twitch.tv/gkborisgk

twitch.tv/shellygk

twitch.tv/skategk

Agenda:

Maandag 16.00 – 18.00: Brievenmaandag ‘Zombie-stijl’

Dinsdag 16.00 – 18.00: Zombie Challenge powered by OMEN by HP: Left 4 Dead 2 & Zombie Army Trilogy

Woensdag 16.00 – 18.00: Zombie Challenge powered by OMEN by HP: Dead Island & Tomb Raider (Lara’s Nightmare)

Donderdag 16.00 – 18.00: Zombie Challenge powered by OMEN by HP:  Dying Light & Call of Duty: Infinite Warfare (Zombie mode)

Vrijdag 16.00 – 18.00: Vrijdagmiddag stream met Resident Evil 7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch