Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We hebben zin in de Destiny Livestream

Shelly van Seventer 18/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke vrijdag zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de livestream die ‘s middags op jouw beeldscherm verschijnt. Vandaag ook, want we gaan namelijk maar liefst twee uur lang Destiny streamen. De bèta is gisteren van start gegaan en wij kunnen natuurlijk niet wachten om met de game aan de slag te gaan. Helaas moeten we eerst nog even wachten tot de game geïnstalleerd is, maar dat komt helemaal goed. Dennis en Shelly hebben de game al even kunnen spelen, David heeft daarentegen nog geen bètacode kunnen bemachtigen. In deze ‘Gamekings Extra: We hebben zin in de Destiny Livestream’ bespreken we de Destiny bèta en komt stagiaire Ilonka langs om haar nieuwe aankoop te showen.

Destiny is de nieuwe titel van Bungie, de studio die we natuurlijk kennen van de welbekende Halo-serie. De aankomende titel van deze ontwikkelaar is een actiegame die zich afspeelt in de zogenaamde Golden Age, die zich 700 jaar in de toekomst afspeelt. De aarde is aangevallen door de zogeheten Traveller, die de mensheid bijna in zijn geheel heeft uitgeroeid. Er zijn niet veel overlevenden, maar degenen die er wel zijn vluchten naar de laatste veilige stad op Aarde. Hier worden de Guardians geboren. Dennis, David en Shelly zitten vol spanning te wachten tot de bèta geïnstalleerd is en bespreken niet alleen hun Destiny-ervaringen tot nu toe, maar kijken ook gefascineerd naar het installatiescherm van de game. Ook Ilonka komt vandaag langs, want zij heeft namelijk een aankoop gedaan waar de meningen hier op de redactie erg verdeeld over zijn. Wat Ilonka heeft gekocht, zie je uiteraard hier.

Heb jij ook zoveel zin in Destiny en kan jij ook niet wachten tot de game in september eindelijk in de schappen ligt? Check dan vandaag nog onze livestream op het officiële Gamekings Twitch-kanaal, waar we twee uur lang los gaan met Destiny. Voor het zover is, kun je jezelf nog vermaken met ‘Gamekings Extra: We hebben zin in de Destiny Livestream’!

Gamekings Extra: De Destiny livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch