Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vanmiddag wordt er keihard gelivestreamd

Gamekings Redactie 27/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je weet ondertussen wel dat je klok erop gelijk kunt zetten om op je vrijdagmiddag op het officiële Gamekings Twitch-kanaal te kijken naar je favoriete Gamekings-presentatoren en toffe games. De ene keer kijk je naar Boris en Shelly die hun favoriete first-person shooters uit de kast trekken om alles kapot te knallen, de andere keer zit bijvoorbeeld Jelle erbij om wat andere titels te checken. Deze week zijn Skate en Pascal van de partij en de eerstgenoemde zit klaar in “Gamekings Extra: Vanmiddag wordt er keihard gelivestreamd” om met Dominique en Jelle te vertellen wat je allemaal staat te wachten vanmiddag.

De hele week wordt er keihard gewerkt om Gamekings.tv vol te knallen met toffe items en ook om alles klaar te maken voor het weekend. Al sinds jaar en dag hoef je geen 24 uur zonder nieuwe content en sinds een tijdje kun je ook steeds vaker live naar ons kijken. De techniek staat voor niets anno 2014, waardoor het allemaal mogelijk is. Naast dat je naar twee gamende kerels kijkt, kun je zelf ook gezellig meedoen door met z’n allen te chatten op het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Deze staat altijd open tijdens de livestream, dus je kunt alles vragen wat je wilt. Deze week zijn het Pascal en Skate die plaatsnemen op de bank en hun skills gaan tonen op het beeldscherm.

Kijk je alleen de livestream als er toffe games worden gespeeld? Mooi, goed nieuws. We spelen namelijk deze ook twee titels die zeker het checken waard zijn. Deze week is het nét even anders dan normaal gesproken, gezien er een heel ander type game in de livestream langskomt. Dé manier om erachter te komen wat ik bedoel, is “Gamekings Extra: Vanmiddag wordt er keihard gelivestreamd” kijken en zometeen om 16:00 het officiële Gamekings Twitch-kanaal open hebben staan. Ben je van de partij? Mooi, tot zo!

20140627_GameKingsExtraSplash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch