Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Mexico

Gamekings Redactie 25/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie op voorhand had voorspeld dat Nederland de groepsronde zou overleven werd een paar weken terug nog voor gek uitgemaakt. Inmiddels staan de zaken er heel anders voor. Meestertacticus Louis van Gaal heeft met zijn 5-3-2 opstelling ons kleine landje laten JUICHEN. De 5-1 tegen Spanje, de 3-2 tegen Australië en de 2-0 tegen Chili zijn nu al even legendarisch als de 5-3-2 formatie. Aanstaande zondag 29 juni om 18:00 staat Oranje in de achtste finales tegenover Mexico. De Mexicanen, die als tweede eindigden in groep A achter gastland en titelfavoriet Brazilië, worden hopelijk de volgende prooi voor de equipe van Van Gaal, maar eerst moet er natuurlijk nog even gewonnen worden voordat we de kwartfinale bereiken. Dat is de reden voor deze ‘Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Mexico’.

De wedstrijd tegen Mexico van zondag is een uitgelezen mogelijkheid om de vissen van de redactie Justin, Lady Gaga en Lil Bieber een heuse voorspelling te laten doen. Net als octopus Paul dat vier jaar geleden tijdens het WK in Zuid-Afrika ook deed. Voordat de vissen klaar waren om een juiste voorspelling te doen, moest hun aquarium grondig schoon worden gemaakt. Dit werd een klusje voor stagiairs Dylan en Shelly die het aquarium een snelle schoonmaakbeurt gaven, inclusief fris en schoon water voor Justin, Lady Gaga en Lil Bieber.

Aan Dominique en Jelle was het vervolgens de taak om de vissen in de startblokken te krijgen voor hun voorspelling. Ben je benieuwd wat de vissen Justin, Lady Gaga en Lil Bieber hebben voorspeld voor ons Oranje aanstaande zondag? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Mexico’.

Gamekings Extra: Redactie vissen voorspellen Nederland - Mexico

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch