Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over Grand Theft Auto VI

Gamekings Redactie 29/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer er geruchten van een nieuwe Grand Theft Auto bovendrijven, duikt de gehele gamesindustrie er bovenop! Karim heeft dit gerucht ook vernomen en bespreekt het met je in deze Gamekings Extra over Grand Theft Auto VI!

Tijdens afgelopen paasweekend wist een zekere bron te melden dat Rockstar een tijdje heeft nagedacht over Tokyo als mogelijke setting voor een GTA-game, al heeft de ontwikkelaar na uitgebreid onderzoek geconcludeerd dat de infrastructuur van de stad te lastig is om te verwezenlijken in een GTA-game. Wel is de volgende GTA-game al in de maak (volgens de geruchten) . Deze zal zich hoogstwaarschijnlijk afspelen in de Verenigde Staten, al is nog niet duidelijk welke stad het zal worden. Voor de nabije toekomst is het nog gokken welke Rockstar game er als eerste aan zal komen, hoewel een nieuwe Red Dead Redemption of Bully twee aannemelijke mogelijkheden zijn.

Ben jij benieuwd wat Karim over het gerucht te zeggen heeft? Check deze Gamekings Extra over Grand Theft Auto VI en reageer in de comments!

Gamekings Extra over Grand Theft Auto VI

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch