Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Op de beursvloer van Firstlook 2013

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Einde van de Week Vrijdag heb je kunnen zien hoe Dennis en JJ zich al de hele dag bezig houden met het opbouwen van Firstlook 2013. Er is nog veel meer te zien in de Jaarsbeurs Utrecht en dat komt allemaal langs in ‘Gamekings Extra: Op de beursvloer van Firstlook 2013’!

Er is nog geen editie van Firstlook geweest die zo groots en episch wordt als Firstlook 2013. Het is niet voor niets het allergrootste game-evenement van de Benelux! Met nog ongeveer twee maanden te gaan voordat de PlayStation 4 in de winkels ligt, is de next-gen console van Sony dit weekend al speelbaar in de Jaarsbeurs Utrecht. Op de Xbox One moeten we nog langer wachten, behalve als je bij Firstlook bent! Je wist het waarschijnlijk al, maar het kan niet vaak genoeg benadrukt worden: de Xbox One is ook aanwezig op Firstlook 2013.

Met man en macht wordt de beursvloer klaargemaakt om duizenden mensen te verwelkomen om alle brute games te spelen. Denk bijvoorbeeld aan Call of Duty: Ghosts, die ook gewoon te spelen is op Firstlook 2013. Niet te vergeten Battlefield 4, FIFA 14 en Grand Turismo 6. Dit is slechts een klein handje vol uit een flinke selectie titels die er zijn. Holy moly, gruwelijjjjjk!

Neem een kijkje achter de schermen van Firstlook 2013 in ‘Gamekings Extra: Op de beursvloer van Firstlook 2013!’

Gamekings Extra: Op de beursvloer van Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch