Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino is enthousiast over Gunpoint

Gamekings Redactie 14/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een spannende en ontzettend intensieve week hier op de redactie. We zijn allemaal nog niet helemaal bijgekomen van de livestream-marathon van twintig uur, maar we knallen hier gewoon door om zoveel mogelijk informatie over de E3 binnen te harken en daar toffe items over te maken. Je zou toch wel kunnen stellen dat deze E3 de meest epische E3 sinds tijden is, toch? Wij hebben er hier in ieder geval van genoten en zijn benieuwd wat de uitkomst zal zijn tussen de titanenstrijd van Sony en Microsoft. Tussen al dat E3 geweld door vindt Nino ook gewoon nog tijd om eens een indiegame op te pakken en hij heeft er eentje hoor. Nino is enthousiast over Gunpoint en dit enthousiasme wil hij graag met je delen.

Gunpoint is een indiegame gemaakt door een journalist die altijd al eens een game wilde gaan maken. Dat heeft hij gedaan en hier is Gunpoint uitgekomen. Een 2D-spionage game waarbij je met een klein poppetje speelt in een statische map. Dit kleine poppetje kan ontzettend hoog springen, agenten helemaal lens slaan en verschillende objecten hacken waardoor hij uiteindelijk – en hopelijk ongezien – zijn missie kan behalen. Zoals je weet is Nino gek op indiegames en deze kan hij je van harte aanraden. Ga hem dus checken!

Wat betreft The Wall, je kunt nog steeds stemmen op de poll om zo jouw favoriete game zo hoog mogelijk te krijgen in de top 10. Je kunt stemmen tot en met zaterdag. Zondagochtend maken we de plekken tien tot en met zes bekend. Later op de dag maken we de plekken vijf tot en met een bekend. Dit moet je natuurlijk checken op Gamekings.tv.

Oh ja, en Sjon zat vast in zijn tuigje.

Nino is enthousiast over Gunpoint

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch