Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino heeft zijn haar geknipt

Gamekings Redactie 07/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was één van de meest besproken onderwerpen op TeamHWW, en nee het heeft niks met hardware te maken. We hebben het over Nino’s haar. Was jij één van die mensen die hier commentaar op had? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Nino heeft zijn haar geknipt.

Zowel Nino’s baard als zijn kapsel kregen het zwaar te verduren de laatste tijd in de items van TeamHWW. Emotioneel uitgeput kwam arme Nino dagelijks thuis, om vervolgens bij zijn vriendinnetje uit te huilen. Toen ook zijn vrienden hier lucht van kregen, werd het definitief besloten: Nino’s haar moest er af!

Nino’s vriendin is met zwaar geschut aan komen zetten. Een baardtrimmer moest de vele, overtollige beharing rondom Nino’s hoofd verwijderen. Sjon de Sloper kon niet meer ophouden met niezen van alle rondvliegende haren, en toen de trim- en knipsessie eenmaal afgelopen was wist Sjon zijn eigen baasje zelfs niet meer te herkennen. Het zal dan ook wel niet voor niets zijn, dat Sjon al de hele dag de rust op de redactie verstoord.

Zonder pet vindt Nino het nog lastig zich te vertonen, maar speciaal voor jullie trouwe kijkers maakt hij een uitzondering. De pet gaat af zodat jullie allemaal zijn nieuwe, zomerse coupe kunnen aanschouwen. Want eerlijk is eerlijk, die lange haren in je nek zijn met dit warme weer ook niet erg ideaal.

En nu je het verhaal achter Nino’s korte kapsel weet, kun je zelf gaan kijken wat je ervan vindt in ‘Gamekings Extra: Nino heeft zijn haar geknipt’. En waag het niet te zeggen dat je het te kort vindt!

Nino heeft zijn haar geknipt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch