Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle over de Gamekings-herhalingen

Gamekings Redactie 05/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is heel warm buiten, maar toch moet er gewerkt worden op de redactie. De site moet worden voorzien van items en de televisie-aflevering moet ook op tijd op je TV verschijnen. Jelle en Rogier zijn op dit moment bezig om de muziek uit te zoeken voor de aflevering. Niet elke soort muziek past bij de sfeer van de aflevering en moet daarom ook zorgvuldig uitgezocht worden. Jelle beluistert telkens of een bepaalde soort muziek bij de beelden past. De Roestige Specht, die ook gezellig op de redactie rondwandelt, helpt Jelle hierbij en is ook bezig met de montage voor de volgende aflevering. Jelle vertelt jou nog effe wanneer de afleveringen te zien zijn op MTV in  ‘Gamekings Extra: Jelle over de Gamekings-herhalingen’.

Maandag is er weer een gloednieuwe aflevering van Gamekings te zien, uiteraard om 22:30 op MTV. In deze aflevering zijn de presentatoren nog steeds op de Gamescom in Keulen en vertellen ze alles wat je de vorige keer nog niet hebt gezien. Er waren zoveel nieuwtjes en games om te bekijken, dat er twee hele aflevering van te maken zijn! Mocht je de aflevering toch gemist hebben, dan kun je vrijdag om 00:10 of zondag om 23:00 alles nog een keer bekijken. Dus aankomende maandag mag je de aflevering vanuit Keulen echt niet missen!

Natuurlijk kun je ook weer meedoen op Twitter om een vet ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt te winnen. Om dit shirt te winnen moet je een tweet sturen met een foto waarop te zien is dat jij Gamekings aan het kijken bent. Vervolgens zet je in de tweet ‘Ik kijk #Gamekings’ en maak je kans op zo’n awesome t-shirt!

Gamekings Extra: Jelle over de Gamekings-herhalingen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch