Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Ion en Logitech gadgets worden grondig getest

Gamekings Redactie 31/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De heren van Gamekings hebben het voor elkaar. De redactie krijgt heel veel vette gagdets van Ion en Logitech binnen en die Ion en Logitech gadgets worden grondig getest. Nino heeft van Logitech een nieuw toetsenbord gekregen. Waar hij voorheen nog maar op twee schermen tegelijk TeamHWW kon kijken, kan hij zichzelf nu ook terugkijken via het schermpje op zijn toetsenbord. Nino is de kwaadste niet, dus heeft hij aan Martin zijn oude toetsenbord gegeven. Dat vindt Martin best relaxt, zijn oude toetsenbord was namelijk voorzien van een laserpen aan de onderkant, anders bleef ‘ie niet goed staan.

Verder doken de heren als wilde honden op de gear die Ion heeft achtergelaten. Nino was er als eerste bij. Hij heeft een iPhone 5 case te pakken, waarin je verschillende lenzen kunt stoppen om vettere foto’s te maken, maar het werkt ook voor filmen. Nino heeft gelijk de iPhone van een stagiaire weten te ronselen, een groothoeklens op zijn case geschroefd en hij maakt meteen een paar shotjes. Dit ten ongenoegen van Martin, die natuurlijk zelf wilde filmen. Hij probeerde een aantal keer het ding van Nino te krijgen, maar er viel weinig land met Nino te bezeilen. Dus moest Martin netjes op zijn beurt wachten.

Toen Nino was uitgespeeld mocht Martin eindelijk aan de slag met de nieuwe gadget. Naast de case van de iPhone kwam er ook een extern microfoontje bij. Die microfoon moest natuurlijk meteen grondig getest worden en wie kunnen dat beter dan de hele redactie om het achtergrond geluid van de E3 na te bootsen, terwijl Dennis een game aankondigt.

Voordat de Gameking redactie weekend gaat vieren, wordt er dus nog YouTube gecheckt via het toetsenbord en een shitload aan herrie gemaakt door de redactie. Jeuj!

Gamekings Extra: Ion en Logitech gadgets worden grondig getest

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch