Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Gegarandeerde For Honor Closed Beta codes!

Gamekings Redactie 25/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hakken de week even goed doormidden met een flink aantal gegarandeerde, 100% zekere, for real Closed Beta codes voor For Honor (die vanaf donderdag tot en met zondag plaatsvindt). Je kon jezelf de afgelopen weken via de website van For Honor voor de closed beta opgeven, maar dan was je niet zeker van een plek. Via deze link, die Ubisoft speciaal voor Gamekings gemaakt heeft, is die plek wel gegarandeerd!!!

Kijk jij al heel lang uit naar deze epische zwaardvecht game? Wil je proefhakken, test-slachten en beta-beuken, check dan snel deze Gamekings Extra over de gegarandeerde For Honor Beta codes om te weten wat je moet doen om een key te bemachtigen!

We hebben al een preview van For Honor gedaan link, dus mocht je nog niet bekend zijn met deze game, dan is het raadzaam dat item even te checken. Dan weet je dat we erg veel zin hebben in For Honor. Want voor een goed werkende, pure zwaardvecht game waarin je tactisch moet vechten om je tegenstander te verslaan, kun je ons altijd wakker maken. Zelfs op die kleffe Valentijnsdag (14 februari) wanneer For Honor officieel gereleased wordt voor de PC, Playstation 4 en de Xbox One.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch