Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dutjes op de redactie

Gamekings Redactie 12/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de redactie zijn de gevolgen van een vet weekend Firstlook Festival nog opmerkelijk aanwezig, want David heeft besloten om zijn ogen even te sluiten in zijn misschien iets te comfortabele stoel. Je ziet het in deze Gamekings Extra: Dutjes op de redactie.

Naast Firstlook Festival zelf hebben we het afgelopen weekend uitgebreid het 15-jarig bestaan van Gamekings gevierd met al onze grootste fans! Uiteraard werd er gewerkt en gefeest tot in de late uurtjes. Zo heeft David bijvoorbeeld eindelijk Horizon Zero Dawn kunnen spelen en veel gefilmd in de rest van de tijd. Dit heeft allemaal natuurlijk een duidelijk gevolg, namelijk: slaaptekort. Zodoende besloot David even zijn ogen te sluiten en wil Shelly hem op een brute manier wakker maken. Voor wie het niet meegekregen heeft, dit is al eerder in de laatste Bar Weinig voorgekomen, terug te vinden via deze link. Wat we wél weten is dat het aankomende weekend een stuk rustiger zal zijn en iedereen zijn slaap in kan halen.

David is helemaal gesloopt van het Firstlook-weekend, maar hoe zaten de Firstlook-gangers onder jullie er maandag bij? Moesten jullie weer strijden op het werk of heb je een vervroegde winterslaap gehouden? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch