Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wie wint de weddenschap na Bar Weinig?

Gamekings Redactie 26/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het weer maandag, dus hoog tijd om eens even wat extra beelden van de Bar Weinig avond erbij te pakken. Na de livestream was het feestje natuurlijk nog niet voorbij en werd er vrolijk doorgezopen. Er was één persoon die de avond niet helemaal heeft meegekregen en in slaap is gevallen. Wil jij weten wie deze persoon was? Check dan snel deze Gamekings Extra: Wie wint de weddenschap na Bar Weinig?

Vrijdag was Bar Weinig V4.0 weer een groot zuipfestijn. Drank, Shotjes, chips, muziek, maar vooral aangeschoten Gamekings. De stream liep weer lekker uit, maar wat jullie wellicht niet wisten is dat het feest achter de schermen gewoon doorging. Niet alleen de Gamekings, maar ook de stagiaires hadden ondertussen al een aardig drankje op.

Wat doe je als iedereen gedronken hebt en er speelt een weddenschap? Juist, dan ga je dat vastleggen met een camera om later eens terug te kijken wat er die avond gebeurd is. De camera werd gepakt en zodoende zijn er een aantal hilarische gesprekken opgenomen. Naast de foute gesprekken ging het die avond eigenlijk maar om één ding: de weddenschap. Wie zou er kotsen die avond? Karim en Jelle denken allebei te weten wie dat gaat doen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch