Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dominique en Jelle spelen NES Remix op de Wii U

Gamekings Redactie 09/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is je wellicht opgevallen dat Dennis al een tijdje afwezig is. Dit komt omdat de beste man aan het genieten is van een welverdiende vakantie. Al het redactiewerk brengt namelijk flink wat stress met zich mee. Probeer Skate bijvoorbeeld maar eens ergens op tijd te krijgen. Natuurlijk komt er veel meer bij kijken dan alleen dat. Vandaar dat Jelle en Dominique druk bezig zijn om Dennis zijn werk op te vangen. Gelukkig is er ook nog tijd om af en toe te gamen. Hoe dit er aan toe gaat, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Dominique en Jelle spelen NES Remix op de Wii U’.

Want het werk gaat natuurlijk gewoon door, er moeten elke dag items online. Dingen moeten ingepland worden. Gelukkig is daar Dominique om de dag te redden, terwijl Jelle druk bezig is om de laatste edits in elkaar te knallen. Je leest het goed: alles is onder controle. Het is zelfs zo dat er tijd is om NES Remix op de Wii U te spelen. Toch missen we Dennis wel. Bier drinken zonder hem is gewoon niet hetzelfde. We hadden laatst zelfs worst gehaald, maar het smaakte gewoon niet goed. We tellen dan ook de dagen af tot hij terugkomt.

Op het moment zit Dennis ergens waarschijnlijk bier te drinken met hetzelfde gevoel als wij. Hij komt over een dikke week terug en dan is alles gelukkig weer als vanouds. In de tussentijd gaan wij door met NES Remix en het werk dat moet gebeuren. Jee voelt al aankomen wat ik nu ga zeggen: Wil je zien hoe het er nou aan toe gaat zonder Dennis, check dan ‘Gamekings Extra: Dominique en Jelle spelen NES Remix op de Wii U’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch