Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Xbox One komt uit op 22 november

Gamekings Redactie 04/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmiddag kon je het al lezen op Gamekings.tv, de Xbox One heeft nu dan eindelijk een releasedatum. Het spannende moment ging precies om 15:00 gebeuren, waardoor Boris en JJ al klaarstonden om erachter te komen wanneer het moet gebeuren. Je ziet hoe de twee bespreken wat ze er nou van vinden in ‘Gamekings Extra: De Xbox One komt uit op 22 november’.

De marketingstrategie van Microsoft begint ondertussen een beetje gekke vormen aan te nemen. Eerst werd er met veel bombarie verteld dat de Xbox One zou uitkomen in 2013, toen werd er verteld dat onder andere wij als Nederlanders dat op onze buik kunnen schrijven en nu wordt er op deze willekeurige woensdagmiddag verteld wanneer de Xbox One uitkomt. Natuurlijk geldt het niet voor ons, want wij moeten het nog steeds doen met ‘2014’ als releasedatum. Wellicht had Microsoft vandaag ook als moment kunnen kiezen om ons dan eindelijk te verblijden met een specifieke datum, maar daarvoor lijkt het nog te vroeg.

Ook JJ en Boris hebben zo hun vraagtekens bij de manier waarop Microsoft hun Xbox One aan de man wil brengen. Terwijl JJ op Twitter probeert te zoeken of hij iets kan vinden over een releasedatum, vertelt Boris dat 22 november de dag is waarop onder andere ons buurlanden Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op 22 november de Xbox One krijgen. Dat geldt ook voor Amerika, waardoor de console daar een week later komt dan de PlayStation 4. Deze komt op 15 november en daarom is het geen slimme zet, vindt JJ.

Al met al was het even het moment waard om er een camera op te zetten, maar het duurde niet lang meer en er werd gewoon hard verder gewerkt op de redactie. Ben je benieuwd wat Boris en JJ er over te zeggen hebben? Check dan snel ‘Gamekings Extra: De Xbox One komt uit op 22 november’.

Gamekings Extra: De Xbox One komt uit op 22 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch