Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor de BBQ Livestream

Shelly van Seventer 04/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de eerste échte zomerdag en dat betekent dat het de hoogste tijd wordt voor een BBQ! Waar anderen genieten van zon, zee en strand, geniet de Gamekings-redactie van zon, zuipen en een zieke barbecue. Natuurlijk wordt dit niet zomaar een barbecue, want deze BBQ gaan we keihard voor je livestreamen. Er moeten heel wat voorbereidingen worden getroffen en terwijl Maurits bezig is met alles klaarzetten, hebben we iemand op pad gestuurd om wijn, bier en oneindig veel vlees te halen. Dit wordt allemaal op je beeldscherm getoverd in ‘Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor de BBQ Livestream’!

Terwijl we het balkon transformeren tot een openluchtstudio, bekijken Jelle en David wat voor bier, wijn en vlees we in de kuip hebben. Als echte bierdrinkers kun je natuurlijk één discussie niet uit de weg gaan en dat is de eeuwenoude vraag: wat is het lekkerste bier? Daar moet wel bij gezegd worden: het gaat hier over pilsener en niet over bijvoorbeeld de zwaardere Belgische bieren. Op de Gamekings-redactie is het diegene die bier haalt die bepaalt wat we met z’n allen drinken, maar iedereen heeft natuurlijk wel zo zijn voorkeur.

Om 16:00 uur gaan we live op het officiële Gamekings Twitch-kanaal, want naast barbecueliefhebbers blijven we natuurlijk ook gamers. Vanmiddag spelen we gezellig samen, onder het genot van een biertje en wat heerlijk vers vlees. Doe gezellig met ons mee, pak een pilsje erbij en kijk de epische livestream van vanmiddag. We hebben alles uit de kast getrokken om het een epische livestream vrijdagmiddag te maken, dus daar wil je sowieso bij zijn! Zit je nog heel even vast aan andere prioriteiten, maar verheug jij je net zoals wij al keihard op vanmiddag? Zie dan vanaf je luie stoel hoe wij dat doen in ‘Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor de BBQ Livestream’!

Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor de BBQ Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch