Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over het mogelijke uitstel van de Xbox One

Gamekings Redactie 11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik kan me voorstellen dat er echt ontzettend veel gamers naar hun beeldscherm hebben geschreeuwd vanmorgen. Waar we eerder al te maken kregen met het bedroevende nieuws dat de Xbox One hier niet op 22 november in de winkels zou liggen (een datum die we nu pijnlijk gepasseerd zijn), hadden we onze hoop gevestigd op het eerste kwartaal van 2014. Nu zou het zomaar kunnen dat we dat ook op ons buik kunnen schrijven, want de geruchten gaan dat het pas het najaar van aankomend jaar wordt. Check hier in Gamekings Extra: Boris over het mogelijke uitstel van de Xbox One wat onze eigen grote consoleliefhebber van dit nieuws vindt.

De Verenigde Staten is en blijft het land waarin Xbox de grootste gameconsole is op de markt. De Amerikanen gaan helemaal lauw op die console en die markt moet door Microsoft dan ook op de wenken bediend worden. Alles wordt dan ook helemaal voor hun ingesteld, waardoor we heel veel hebben gezien van de mogelijkheden van de Xbox One waar ze in Amerika nu van kunnen genieten. Het is dan ook in mooi Amerikaans Engels mogelijk om de Kinect-sensor die bij de Xbox One geleverd wordt te gebruiken om naar je console te brullen dat ‘ie aan moet, maar er is niet van te voren bedacht dat de andere talen ook een handige optie zouden zijn aan de andere kant van de grote zeeën.

Eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk zal de grootste groep gamers het een rotzorg zijn of de Kinect-functionaliteiten perfect werken in Nederland, want we willen met z’n allen gewoon aan de slag met de nieuwste games. Dat kan natuurlijk op de PlayStation 4 ook, maar ieder zo z’n voorkeur en tot nog toe is er weinig keuze. Toch is de reden dat Kinect hier nog niet helemaal werkt waarschijnlijk de reden dat we voorlopig niet met de console aan de slag kunnen in Nederland. Wat vindt Boris er eigenlijk van dat de Xbox One misschien niet eens dit voorjaar naar Nederland komt? Hij vertelt het je zelf in ‘Gamekings Extra: Boris over het mogelijke uitstel van de Xbox One’.
Gamekings Extra: Boris over het mogelijke uitstel van de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch