Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Shelly testen de AirDrop Gaming HipShotDot

Gamekings Redactie 19/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je met regelmaat naar Gamekings.tv komt en items checkt, en daarnaast ook vol enthousiasme onze livestreams kijkt, is je echt niet ontgaan dat Boris en Shelly allebei rete-enthousiast zijn als het om first-person shooters gaat. Boris gaat al heel lang helemaal lauw op Battlefield 4, terwijl Shelly nog steeds vol enthousiasme Call of Duty: Ghost speelt. Ze hebben nu samen een nieuw hebbedingetje in handen die speciaal bedoeld is voor fanatieke first-person shooter spelers, welke ze uitproberen in “Gamekings Extra: Boris en Shelly testen de AirDrop Gaming HipShotDot”.

Het bedrijf AirDrop Gaming houdt zit bezig met accessoires voor gamers en één van de dingen uit hun stal van opties is de HipShotDot. De HipShotDot is simpel gezegd een laserpuntje dat ervoor moet zorgen dat je in first-person shooters altijd recht schiet, terwijl je niet richt maar vanuit je heup schiet. Je kunt ‘t als vals spelen zien of als een slimme zet, maar voordat je die beslissing maakt is natuurlijk eerst de vraag of het überhaupt werkt zoals het zou moeten.

En ja, precies wanneer Boris en Shelly uitgebreid aan de slag willen gaan met de AirDrop Gamings HipShotDot ligt het PlayStation Network eruit. Het zal ‘s niet. Wil je in korte tijd even een tof Gamekings Extra item schieten, kost het je nog een halve middag. Gelukkig zorgt dat er niet voor dat Shelly en Boris minder enthousiast zijn om de AirDrop Gaming HipShotDot te testen, want dat kan natuurlijk ook in de singleplayer-modus.

Binnenkort komt er een item op Gamekings.tv waarin je een uitgebreide mening krijgt over het accessoire in kwestie, maar hier zie je alvast hoe het ding wordt aangesloten en getest. Gaat het Boris en Shelly lukken om alles werkende te krijgen en zorgt het er dan ook voor dat je écht heel veel beter bent in first-person shooters met de AirDrop Gaming HipShotDot? Dat zie je in “Gamekings Extra: Boris en Shelly testen de AirDrop Gamings HipShotDot”.

Gamekings Extra: Boris en Shelly testen de AirDrop Gaming HipShotDot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch