Menu Premium

Gadverdamme, gratis Titanfall 2 voor de PlayStation Plus leden

Jan Johan Beldrok 28/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Echt heel vaak schrijven we niet over de gratis games die je maandelijks als cadeautje krijgt wanneer je PlayStation Plus– of Xbox Gold abonnee bent. Oorzaak is dat het doorgaans leuke games zijn, maar niet echt bijzonder. Er zijn dan gewoon leukere dingen om over te tikken. Is er wel iets bijzonders, zoals laatst The Last of Us bij PlayStation Plus, dan meldden we dat natuurlijk. En dat is nu wederom het geval. In de maand december kunnen PlayStation Plus-abbo’s zich namelijk te goed doen aan misschien wel een van de beste en op zeker meest onderschatte first person shooters van de laatste tijd: Titanfall 2.

Titanfall 2 is vanaf 3 december gratis te spelen

Abonnees van PlayStation Plus krijgen in december toegang tot twee buitengewoon actievolle games: de first-person shooter Titanfall 2 van Respawn Entertainment en de racegame Monster Energy Supercross van Milestone. Beide PlayStation 4-games zijn vanaf 3 december beschikbaar. De tweede kun je overigens lekker naast je neerleggen, maar die eerste game, damned! Die is vet.

Electronic Arts drukte de game zelf in de vergetelheid

Titanfall 2 werd in oktober 2016 uitgebracht en leverde vrijwel unaniem lovende reacties op bij de media. Men bestempelde het als een van de beste FPS-sequels ooit gemaakt. Alleen niemand kocht het. Met dank aan publisher Electronic Arts zelf wat vrijwel gelijktijdig aan de release van de game ook Battlefield I uitbracht. En alle marketing effort ging natuurlijk naar deze laatste titel. Waardoor de game van Respawn, die met Star Wars Jedi Fallen Order onlangs weer een kraker afleverde, geheel onterecht in de vergetelheid raakte. Tot nu. Want iedereen moet aan deze game! Probeer het uit, speel de SP campaign die erg vermakelijk is en ga online met de MP! Voel hoe goed de actie, de besturing en de gunplay aanvoelt. December is altijd al dé feestmaand en met de komst van Titanfall 2 als gratis game voor PlayStation Plus wordt dat het helemaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch