Menu Premium
Loading...

Titanfall 2 Review

05/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt hem misschien al voorbij zien komen tijdens de livestream van afgelopen vrijdag en nu na een paar dagen goed geknald te hebben, bespreken Steven en JJ haarfijn alle ins en outs van deze game in deze nieuwe Titanfall 2 Review.

Titanfall 2 kwam op 28 oktober uit, precies tussen de release van Battlefield 1 en Call of Duty: Infinite Warfare in. Dit was niet de meest tactische zet, want nu gaat misschien wel een heel erg mooi pareltje verloren tussen de twee grootmachten. Een pareltje? Ja! Want Titanfall 2 zit technisch namelijk erg goed in elkaar. De game speelt lekker snel, maar schiet ook erg lekker weg.

De game heeft, in tegenstelling tot zijn voorganger, een singleplayer campaign erbij gekregen. Los van het feit dat de singleplayer campaign niet heel spectaculair is, is het wel een goeie introductie voor de multiplayer om een beetje de controls onder de knie te krijgen. Bovendien is de singleplayer zeker wel vermakelijk om door te spelen, maar verwacht niet een uitgebreid meeslepend verhaal.

De multiplayer mode is waar de game toch het meest uitblinkt. Lekker knallen tegen anderen met verschillende classes, van niet alleen je eigen character maar ook je Titan. Er zijn verschillende multiplayer modes, bijvoorbeeld classic modes als Deathmatch en Capture The Flag, maar ook nieuwe modes zoals bijvoorbeeld Bounty Hunt.

Wil je weten wat de game nog meer te brengen heeft, check dan snel deze Titanfall 2 Review en drop je reactie hieronder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch