Menu Premium

Gaan we dan eindelijk de Harry Potter RPG zien op deze E3?

Hylke Haagsma 04/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaan al lang geruchten rond over een Harry Potter RPG. Van deze game lekte zelfs een trailer uit. Warner Bros claimde de video vervolgens waardoor hij nu niet meer te zien is. Het gerucht werd geloofwaardiger dankzij deze claim. Wanneer de RPG zou uitkomen is nog altijd niet bekend, ook weten we niet zeker of de game er echt aan zit te komen. Gaan we de Harry Potter RPG dit jaar op de E3 zien?

Harry Potter: Magic Awakened

De game zou naar verluid in ontwikkeling zijn bij Avalanche Software. Zij hebben geen eigen persconferentie maar we zouden de Harry Potter RPG zomaar eens bij de Xbox persconferentie kunnen zien. In de game zou je als leerling door de schooljaren van Zweinstein gaan en allerlei avonturen beleven met je zelfgemaakte personage. Nu PlayStation afwezig is kan Warner Bros de spotlight pakken om mensen weg te blazen met deze game, is dit dan het ultieme moment om de game uit de doeken te doen? We denken van wel. Mede doordat de game er destijds in gelekte trailer er al behoorlijk af uit zag, achten we de kans zeer groot dat deze game zomaar eens aanwezig kan zijn op de E3 dit jaar.

Tijd om je toverstok erbij te pakken

De trailer, die er dus al behoorlijk goed uitzag en gameplay liet zien, lekte alweer in oktober 2018 uit. Lang geleden genoeg om nu wat meer beelden en een mogelijke releasedate te tonen lijkt ons. Zitten jullie te wachten op deze Harry Potter RPG? En wat zou je graag in de game willen zien? Zou je ook van Zweinstein af willen kunnen? En hoe belangrijk is het verhaal voor deze game? Wij zijn benieuwd naar jullie gedachtes. Laat het ons direct weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch