Menu Premium
Loading...

Dit is onze complete planning voor de E3 van 2019

01/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna tijd voor een hele, hele spannende E3! Een E3 waar PlayStation de grote afwezige is, een E3 waarbij Xbox moet gaan knallen. Een E3 waarbij we de toekomst van gaming gaan zien! Onze complete planning is klaar. Ben je benieuwd naar wat we allemaal gaan doen? Kijk dan nu dit item en kom er helemaal achter.

JJ neemt de E3 planning met je door

JJ zit klaar om die sicke dikke planning met je door te nemen. En wat een lekkere coverage gaat er zijn. We hebben E3 journaals vanuit Amsterdam, we hebben een dikke uitzwaaistream van maar liefst vier uur waarbij we de jongens gedag gaan zeggen. Daarnaast gaan we lekker achter de schermen kijken bij de E3 coverage van Gamekings. Er zullen voorbeschouwingen zijn van alle persconferenties en uiteraard ook nabeschouwingen. Xbox, PC gaming show, Bethesda, Ubisoft, alles komt voorbij en we gaan er hele gezellige nachten van maken samen!

Premium livestreams

De premium bazen worden extra in het zonnetje gezet en krijgen bovenop de normale Twitch content ook nog eens enkele premium livestreams. In deze premium livestreams zul je voornamelijk rauw materiaal van de jongens in LA gaan zien. Zin in! (Edit: vanaf dinsdag 11 juni zijn deze livestreams voor iedereen te bekijken op twitch.tv/gamekings)

Kunnen jullie nog wachten?

Wat gaat het vet worden, deze beurs is het moment voor gaming en games aankondigingen. Wat hebben we er zin in! Kunnen jullie nog wel wachten? En welke nachten ben je er allemaal bij? Laat het weten in de comments en stel ook al je vragen over het programma in de comments. We gaan er weer een heel vet feestje van maken samen en wij staan te springen om jullie te mogen voorzien van de allervetste content. Let’s fucking do this!

Let wel: de tijden die bij de streams en items staan aangegeven in het programma zijn een richtlijn en kunnen soms door onvoorziene omstandigheden afwijken van de daadwerkelijke stream of online plaatsing. We doen in ieder geval ons uiterste best om alles volgens schema te laten lopen!

Drop al je vragen en enthousiaste E3 praat in de comments hieronder.

 

We hebben ook weer enkele toffe donatie rewards die we uiteraard weer met de E3 doen, het overzicht hiervan kun je hieronder vinden.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch