Menu Premium

Ga zelf full on maffia met de Mafia 3 Collector’s Edition

Suzanne de Jong 01/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Collector’s Editions zijn vaak behoorlijk wreed en al helemaal als je echt iets met de desbetreffende game hebt. Vaak zijn ze je zuurverdiende knaken helemaal waard. Nu komt 2K Games zelf met een vette speciale editie: ga zelf full on maffia met de Mafia 3 Collector’s Edition! De Mafia 3 Collector’s Edition is nu bij diverse winkelketens verkrijgbaar, maar je vraagt je natuurlijk af: wat zit er in die felbegeerde special edition? Hieronder hebben we het prachtig voor jullie opgesomd.

In deze Collector’s Edition zitten heel veel fysieke en digitale items. Onder meer zit er in deze luxe verpakking uiteraard de game inclusief een season pass, de pre-order bonus ‘Family Kick-Back’, een artbook gemaakt door Insight Editions, dogtags, onderzetters van kunstleer die je kunt gebruiken tijdens de maffiabijeenkomsten met je maten, exclusieve artprints en tot slot twee vinylplaten.

Op 7 oktober moet de game uitkomen op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Mafia 3 speelt zich af in New Bordeaux, wat op zijn beurt weer geïnspireerd is door New Orleans. In een eerder verschenen trailer bespreken de developers de setting waarin Mafia 3 zich af gaat spelen. Deze stad in het zuiden van de Verenigde Staten lijkt geknipt voor de nieuwe Mafia-game van 2K. Krijg jij er al zin in om de maffiabaas uit te hangen in New Bordeaux? En ga jij de Mafia 3 Collector’s Edition halen? Laat het ons weten in de comments, we zijn benieuwd!

Ga zelf full on maffia met de Mafia 3 Collector's Edition

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch