Menu Premium

From Software trekt patch PC-versie Dark Souls 3 terug

Mark Hoogland 16/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen vrijdag bracht From Software een patch naar de PC-versie van Dark Souls 3, met als voornaamste doel het tegengaan van hackers die de cheat-detectie van game misbruikten. Wegens onverwachte bijverschijnselen van de patch heeft de developer deze echter reeds na drie dagen moeten terugtrekken.

Het PvP-gedeelte van Dark Souls 3 had een nogal oneerlijke bijsmaak gekregen, dankzij hackers die ervoor konden zorgen dat – volsagen onschuldige – tegenstanders een tijdelijke ban aan hun broek kregen. Verder waren er enkele bugs te verhelpen waarbij spelers bijvoorbeeld als visitor naar hun eigen wereld werden gestuurd, of zomaar de Dragon Body-transformatie ondergingen. From Software wilde deze issues voor het weekend te lijf gaan met een patch, maar dat pakte anders uit.

Sinds de update hebben legio PC-spelers namelijk te kampen met performance-problemen, waaronder zelfs keiharde freezes. Dit heeft From Software genoodzaakt de patch direct weer te verwijderen, met daarbij de belofte hem zo snel mogelijk terug te brengen naar Dark Souls 3. Spelers die in de tussentijd ten onrechte als cheaters worden gemarkeerd, zullen ditmaal niet worden gestraft.

Heb jij onlangs te maken gehad met deze bugs en hackerspraktijken in het PvP-gedeelte van Dark Souls 3? Deel je ervaringen in de comments!

From Software trekt patch PC-versie Dark Souls 3 terug

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch